petak, 9. kolovoza 2013.

Ne bude li države, ne će biti niti vojske, niti generala, niti naroda

Ne bude li države, ne će biti niti vojske, niti generala, niti naroda

Hrvatski branitelji su i po kiši i po snijegu odrađivali najteže zadaće. Nitko nije od nas primio zapovijed da ide u obranu Hrvatske, učinili smo to iz ljubavi prema domovini i dragovoljno.

Suborci probudite se!

braniteljiSvi mi branitelji smo zajedno odgovorni za ovu zemlju i ovaj narod! Zemlju smo oslobodili od oružane sile, ali ne i od politike koja ju želi porobiti i nas učiniti robljem, naš narod financijskim gubitnicima, bez posla i kruha, našu djecu bez budućnosti. Samo zato da bi oni "odabrani" sjedili u EU parlamentu, oni koji su dezertirali, pljačkali i profitirali, proširili svoj biznis u toj EU tvorevini, a nas na kraju proglasili nepoželjnom skupinom. Zapamtite da u EU nema stavke hrvatski branitelji.
Pojedinci su koristeći svoje pozicije u udrugama pod okriljem izjave: „Generali su izrazili želju da se ne prosvjeduje...." po mom mišljenju učinili krivu taktičku prosudbu. Naše generale u Haagu su izdali prvo političari, zatim njihovi kolege generali koji, čast iznimkama, šute kao zaliveni i naplaćuju svoje pozicije u nadzornim odborima državnih poduzeća ili planduju u „respektabilnim" mirovinama, kako je kazala zločesta maćeha Jaca. Umjesto da oni prvi povedu svoju vojsku, dočasnike i časnike u obranu digniteta svojih kolega i suboraca, koji su u zatvorima, jer nas sve možda sutra čeka ista sudbina. Oni dalje šute.
Srećom, jedan od generala domovinskog rata je bezrezervno odmah zauzeo gard i stav protiv svih antihrvatskih struja unutar zemlje i onih izvana, te je prvi s grupom gardista, specijalaca, umirovljenih dočasnika i časnika javno, jasno i glasno digao glas, pokrenuo konkretne mjere i akcije prije same presude našem vojnom, državnom vrhu i hrvatskom narodu. Pokrenuo je akciju buđenja nacionalne svijesti i ukazao i prokazao one domaće izdajnike koji su krivi za sveukupnu situaciju hrvatskoga puka i hrvatskih branitelja.
Branitelji se bude, budi se hrvatski narod, probudite se i vi, budite branitelji Hrvatske danas i odmah.

Vrijeme je za akciju!!! Akciju za Bolju Hrvatsku

braniteljiPredsjednici braniteljskih udruga poput recimo HVIDRA-e rabe službene pasate na županijskim razinama i troše gorivo i novac naroda - opet čast iznimkama koja to ne čine, a takvih je malo. Mene zabrinjava da vojnici i svekoliki hrvatski puk ne dižu svoj glas za čovjeka koji je jedan od njih, koji je zajedno s njima krvario, nego su se pojedinci dali obmanuti čelnicima udruga koji od šume ne vide ili ne žele vidjeti drvo, no možda i oni progledaju. Neka mi osobno ti Generali kažu, putem pisma, da stanem s borbom za očuvanje vrijednosti Domovinskog rata, vrijednosti hrvatske povijesti, i pustim ove komunjare da komadaju državu skriveni iza stranaka raznih boja i profila. Ja ću tu zapovijed bespogovorno poslušati, no mislim da generali nikad ne bi izdali zapovijed da se ne vodi briga o suborcima, o Hrvatskoj i hrvatskom narodu, jer bi mi tada dali zapovijed da ostavim narod, suborce, svoja načela i državotvornost, te budućnost naše djece, moje djece i sve ono za što smo se pod njihovim vodstvom borili na milost i nemilost s antihrvatskim elementima.
Zapamtite i neka vas to vodi: narod je stvorio vojsku i policiju, vojska i policija državu, a država generale. Ne bude li države, ne će biti niti vojske, niti generala, niti naroda! Ostat će samo sjećanja na ono što smo mogli, a nismo učinili. Vrijeme je da nastavimo s borbenim akcijama, ovaj puta političkim i umnim sredstvima, radeći prije svega na jedinstvu, solidarnosti svekolikog hrvatskog puka, koji će se okupiti oko nas branitelja u akciji za domovinu i protiv dezertera, ratnih profitera i izdajnika.
Mi, hrvatski branitelji, jedini smo koji to možemo, hoćemo i moramo učiniti.

Nema komentara:

Objavi komentar