ponedjeljak, 19. kolovoza 2013.

PORUKA DRUGOVIMA IZ KOMITETA....

PORUKA DRUGOVIMA IZ KOMITETA....

maks0Drugovi Milanoviću,Liniću,Čačiću, Ostojiću, Jovanoviću,Mesiću, Josipoviću i drugarice Pusić čestitam Vam na tome što ste uspjeli naštetiti hrvatskoj naciji više od svih ratova, elementarnih nepogoda i zala od kada je svijeta i vijeka i od kada na ovim prostorima žive Hrvati.
Čestitam Vam što ste postali bolji od svojih učitelja, što ste uspjeli izmanipulirati ovaj zatucani Hrvatski puk i što ste im Vi koji Hrvatsku nikada niste željeli, za nju ništa niste dali uspjeli kroz prošlu dekadu upropastiti smisao života i sveto ime Hrvatsko.

Vi i Vaši ste oduvijek živjeli na grbači hrvatskoga puka izdajući,pljačkajući i ubijajući hrvate i hrvatsku svim vam dostupnim sredstvima u kojima nažalost ne oskudijevate.
Još od vremena kada nisam ni hodati znao slušam o "podvizima" vaših učitelja i očeva o KPJ, "Tavanašima" "Skojevcima" i OZN-i koja je kad je god bila u prilici otimačinom imovine poštenim hrvatskim seljacima i radništvu praznila staje, tavane i dvorišta.Oduvijek ste Vi i vaši "mukte" živjeli na račun sirotinje, sram Vas bilo !

Vi ste svojim znanjem i političkim vještinama toliko uznapredovali da iz očiju suzu kradete djeci našoj, suzu koji svaki put i sve češće pošten hrvatski seljak i radnik brišu sa obraza svoga djeteteta kad mu nisu u stanju priskrbiti dovoljno kruha na stol ili ugrijati sobu u kojoj liježe u san, dok u roditelji duboko u noć tiho proklinju život i sutrašnji dan, dok liježu u stanu za kojeg nemaju ratu za platiti i koji su isključili zvono na vratima jer se boje djelatnika elektre ili plinare više nego su se naši preci bojali vaše UDB-e.

Proklet bio tko vam dade da vodite ovu našu prelijepu Bogom danu i narodom očuvanu zemlju.
Iako sam vjernik za razliku od svih vas ne mogu se suzdržati i ne prokleti vas, vas , vaše sjeme i pleme kako kazivahu naši stari. Jer suza hrvatskog djeteta kojem otac i mati zbog vas ne mogu ispuniti djetinjstvo nemaju cijene.

Kad vidim starce i nemoćne koji imaju više radnog staža od svih vas zajedno kako skršenog ponosa otvaraju kontejnere i kante da bi pronašli krišku bačenog kruha, ili po tržnici prebiru po otpadcima kako bi jednom godišnje u želucu imali malo polugnjilog voća,zgade mi se vaše odvratne napudrane njuške, skupa odijela i prazne riječi kojema nas zasipate iz svih već sada tuđih medija. Kada živite od milodara i judinih škuda koje vam plaćaju stranci da bi kroz vas i vaše pokrali i otuđili posljednje što imamo, a to je sveto hrvatsko tlo, naše šume, naše more, naše vode,naše ceste ...naš teritorij za koji smo gubili živote...
 
No zapamtite jedno, DOĆI ĆE DAN kad niti vi niti vaši bjelosvjetski gopodari nećete moći zaustaviti gnjev oca i majke čija djeca gladna liježu i gladna ustaju. Gnjev seljaka čija njiva plod dodnosi drugome i koji zbog vas plaća veće daće nego što je ikada plaćao ikojemu gospodaru.

Doći će čas kada ćemo mi Vama stati na kraj, a onda ćete i vi i vaša djeca zazivati pomoć onoga u kojeg ne vjerujete, jer kad NATUPI LUSTRACIJA i kad ne budete više imali moć,privilegije, kad vas razvlastimo i oduzmemo sve što ste ukrali oduzeli, otuđili, prodali ili poklonili ništa vam ostati neće osim golog života i praznog trbuha...
Doći će taj dan drugovi iz komiteta, i nije daleko i nećete nas više moći zavesti skrivajući se pod Hrvatskim stijegom, pjevajući naše pjesme i članstvom u "hrvatskim" strankama. Mi smo vas prepoznali i raspoznali.

Kad prvi pedalj hrvatske zemlje ode u ruke stranca, kad hrvatima proključa viteška krv ništa vas spasiti neće od hrvatskoga bijesa jer dan je blizu i vrijeme dolazi....izdržati se više ne može.
I na kraju, da ne propustim spomenuti Vaše pandane Sanadera,Šeksa i kumrovečku Vam školsku kolegicu Kosor i cjelu tu bratiju da ne misle da ne znamo da su i oni poput Vas paraziti ove nacije koji su činili sve da Vi opet budete vlast u ovoj zemlji, kojisu zajedno sa Vama ruku pod ruku dijelili toplinu saborskih klupa, trošili i rasprodavali ono što je hrvatski narod generacijama stvarao i čuvao.
Mi koji smo krvlju i životima stvorili zemlju i predali je vama u ruke praštajući vam sva zla koje su vaši djedovi i očevi činili našima, oprostili jesmo ali NE ZABORAVLJAMO.....Vi ste naš oprost obezvrijedili i na njeg više računati nemojte.

Za razliku od svih vas mi svoju Domovinu štujemo i volimo, za naciju brinemo i kad je najpotrebnije opet za razliku od vas i vaše djece ginemo, ne tražeći za razliku od vas zauzvrat ništa osim da nacija živi u uređenoj državi od znoja ruku svojih i vlastita rada koji ste vi koji vladate dužni osigurati.
Dali smo Vam priliku i ruku pomirenja kroz riječi prvoga hrvatskoga predjednika dr. Franje Tuđmana izigraliste i nas i njega , prije svega svi vi koji ste se gurali oko njegovih skuta skrivajući se uz HDZ i izdajući kasnije njegova načela i prihvativši i nastavivši doktrinu kumrovečke škole...

Vrijeme da vas se sve zajedno LUSTRIRA i baci u zaborav povijest, DAN DOLAZI...

Mario Maks Slaviček

Nema komentara:

Objavi komentar