utorak, 14. listopada 2014.

I ja sam Narod... mmcu Vam Partijašku !„Gospoda“ ranije zvani drugovi u salonima Pantovčaka, Banskih Dvora i nekdašnjeg Hrvatskog Državnog Sabora,  danas obične  ekspoziture pitaj Boga kojih svjetskih centara moći i  „državne administracije“ koja „uhljebljuje“ raznorodne političke  podobnike, poltrone i dosljedne sljedbenike,aparatčike.  Sve sa ciljem  u se, na se i poda se, a u ime za korist majčice stranke ili partije te na štetu vlastite nacije. Pripremaju nove snage za izabiranje, za sebe i svoje izbore....

 „Oni“....

Kažu narod šuti, narod ne shvaća, narod neće, narod ne izlazi, narod ne izabire....

Za sve ispada kriv narod....a i „Oni“ su nekada bili narod, no sada su odnarođeni sada su „Oni“ političke elite, komesari, predsjednici, sabornici, vijećnici, župani, načelnici i gradonačelnici. Oni Više nisu narod oni su HDZ-ovci, SDP-ovci, HNS-ovci, „Oni“ su iznad naroda, jer ih narod nije birao, nego su narodu podmetnuti da izabere već birane bolje reči "odabrane".I ja sam dragi moji sunarodnjaci narod pa sam shvatio, narod treba razbuditi kako bi preuzeo zemlju u svoje ruke. Pokušavam svojim aktivizmom i djelovanjem utjecati na to, narod je gladan, bez posla, izvaran, opljačkan i nije mu do ničega nažalost...a ponajviše je narod politički nepismen i neupućen stoga nam i je kako nam je....valja narod politički opismeniti, govoriti mu, ne obećavati, pokazati primjerom, raditi, raditi i raditi... prokazivati ih, suočiti se sa njima, sukobiti i maknuti ih sa čelnih pozicija...sve one koji su odnarođeni, kako god se zvali, kako god se predstavljali i kojoj god poiltičkoj opciji pripadali, nabiti ih nogom u tur  ako su nanjeli štetu državi i narodu mišlju, djelom i propustom. 

Noga u tur tima i takvima bi bila korak naprijed za narod. Treba ih prozvati, procesuirati i kazniti ako su podržavali ili šurovali sa neprijateljima, pljačkašima, dezerterima, profiterima..ne mogu i ne smiju vladati državom i narodom ti i takvi i točka. O tome govorim javno i svakodevno..pitanje je što Vi činite, što drugi čine? Šute i čekaju...kao da nisu Hrvatski narod, kao da su vanzemaljci, kao da im je važnija Unija i regija od vastite zemlje i naroda. Svima takvima rekoh noga u zadnjicu i tada ćemo krenuti korak naprijed. Nije ih teško prepoznati samo dobro promislite, pogledajte medije i oni koji sa njih najviše obećavaju njih ne zaokružujte, oni koji govore u ime stranaka a ne u ime države i naroda posebno zapamtite....rečeno je i ponovit ću opet:

„Tko god vjeruje da je izručenjem Perkovića i Mustača Udba eliminirana iz redova hrvatske vlasti,
grdno se vara. Ne zaboravite na učenike i pripadnike KOS-a, sve su to djeca proletera, dezertera i ratnih profitera. Najbolje je vrijeme za razmisliti što je centralni problem za Hrvatsku danas. Možete izbaciti zadnje ćirilično slovo iz Hrvatske, možete kastrirati sve homoseksualce i provesti 20 referenduma u ime obitelji i u ime bilo čega. Ali, ako se Udba io KOS ne eliminira iz hrvatske vlasti, oni će do kraja uništiti ovu državu koja je već gospodarski, moralno i politički na koljenima. Nije važno tko dobije izbore, HDZ ili SDP sa svojim satelitima ili  tzv. Novim opciojama koje su ustrojili i koje financiraju predstavljajući ih kao nove snage, koje će kasnije sa njima koalirati, čast iznimkama ako ih uopće bude. Važno je tko povlači konce svake vlasti u Hrvatskoj. Oni su zna se, oni su za se.
Ja ne tražim lajkove: na ovu temu ih tako i tako iz razumljivih razloga neće biti puno. Ja vas molim da dobro razmislite pa onda odlučite – hoćete li opet leći kao ovce za klanje ili jednom zauvijek stati na glavu ovoj dvoglavoj zmiji? Vama ne treba ministar financija da vam kaže u kakvom se stanju nalazi hrvatska privreda, niti vam treba ministar pravosuđa da vam objasni jesu su sudovi nezavisni ili nisu. Vi sve znadete iz osobnog iskustva. Oni vas praktično pitaju – hoćete vjerovati njima ili svojim očima“ ?

„Oni se hrane krvlju i znojem naroda, oni su „administracija“ oni su vlast i oporba, „Oni“ su birokratski aparat koji kida meso s kostiju  Hrvatske. 

 „Oni“ su nastali davne 1918. Godine  „Oni“  su prokazani rečeno je  i napisano o „Njima“u knjigama ekonomije davne 1938 godine gdje su opisani ovako:  “Jedan glomazni, tromi, lijeni, indiferentni, do očaja formalistički, neekspeditivni, nepraktični, neracionalni i ignorantski, a strašno skupi birokratski aparat s orijentalnim tradicijama, metodama i moralom, koji se samo financijskim "mazivom" može pokretati, koji se održava samo osobnim i političkim  protekcijama ili pak strada od osobnih  i partijskih osveta, a koji još uz to drži u svojim rukama čitavu moć i vlast u državi, od najkrupnijih državnih poslova, radova i liferacija, do najsitnijih bagatela namještanja i premještanja državnih namještenika ili malih obrtnih dozvola, najpodesniji je milieu za korupciju, koja se odatle kužno širi po cijeloj državi. Kad se k tome ovakovoj birokraciji dade u ruke nesuvremene, nejasne, dvosmislene, krute, nepraktične i tzv. ‘stroge’ zakone i jedan labirint ‘uredaba, pravilnika, naređenja i rješenja’, koja se mogu tumačiti i primjenjivati na najraznoličnije načine i formule, onda je jasno, da se to može po miloj volji – kad god nekome ustreba – pretvoriti u najuspješnije sredstvo izrabljivanja i ucjene.” 

Naravno sve to na štetu Vas moj hrvatski narode....a Vi i dalje možete između dva zla birati...i bit će Vam kako si izaberete. A što ću ja? Ja ću kao i uvjek izaći na izbore i precrtati čitav lisitć te im time pokazati sovje mišljenje sve do onog trenutka dok iz mog naroda  ne izniknu ljudi i organizacija koja promišlja poput mene, suverenistički, nacionalistički, konzervativno i prohrvatski. Ako u određenom vremenu ne bude takovih snaga, idja i takovoga puta morat ćemo ga zajednički u narodu pronaći, a ako ga kojim slučajem ne uspijemo pronaći onda ćemo ga sa narodom napraviti....

                   U ime pokreta
H.V.R ČUVARI DOMOVINE – USTANICI
                 www.ustanici.org
              Mario Maks Slaviček


Nema komentara:

Objavi komentar