utorak, 14. listopada 2014.

I ja sam Narod... mmcu Vam Partijašku !



„Gospoda“ ranije zvani drugovi u salonima Pantovčaka, Banskih Dvora i nekdašnjeg Hrvatskog Državnog Sabora,  danas obične  ekspoziture pitaj Boga kojih svjetskih centara moći i  „državne administracije“ koja „uhljebljuje“ raznorodne političke  podobnike, poltrone i dosljedne sljedbenike,aparatčike.  Sve sa ciljem  u se, na se i poda se, a u ime za korist majčice stranke ili partije te na štetu vlastite nacije. Pripremaju nove snage za izabiranje, za sebe i svoje izbore....

 „Oni“....

Kažu narod šuti, narod ne shvaća, narod neće, narod ne izlazi, narod ne izabire....

Za sve ispada kriv narod....a i „Oni“ su nekada bili narod, no sada su odnarođeni sada su „Oni“ političke elite, komesari, predsjednici, sabornici, vijećnici, župani, načelnici i gradonačelnici. Oni Više nisu narod oni su HDZ-ovci, SDP-ovci, HNS-ovci, „Oni“ su iznad naroda, jer ih narod nije birao, nego su narodu podmetnuti da izabere već birane bolje reči "odabrane".



I ja sam dragi moji sunarodnjaci narod pa sam shvatio, narod treba razbuditi kako bi preuzeo zemlju u svoje ruke. Pokušavam svojim aktivizmom i djelovanjem utjecati na to, narod je gladan, bez posla, izvaran, opljačkan i nije mu do ničega nažalost...a ponajviše je narod politički nepismen i neupućen stoga nam i je kako nam je....valja narod politički opismeniti, govoriti mu, ne obećavati, pokazati primjerom, raditi, raditi i raditi... prokazivati ih, suočiti se sa njima, sukobiti i maknuti ih sa čelnih pozicija...sve one koji su odnarođeni, kako god se zvali, kako god se predstavljali i kojoj god poiltičkoj opciji pripadali, nabiti ih nogom u tur  ako su nanjeli štetu državi i narodu mišlju, djelom i propustom. 

Noga u tur tima i takvima bi bila korak naprijed za narod. Treba ih prozvati, procesuirati i kazniti ako su podržavali ili šurovali sa neprijateljima, pljačkašima, dezerterima, profiterima..ne mogu i ne smiju vladati državom i narodom ti i takvi i točka. O tome govorim javno i svakodevno..pitanje je što Vi činite, što drugi čine? Šute i čekaju...kao da nisu Hrvatski narod, kao da su vanzemaljci, kao da im je važnija Unija i regija od vastite zemlje i naroda. Svima takvima rekoh noga u zadnjicu i tada ćemo krenuti korak naprijed. Nije ih teško prepoznati samo dobro promislite, pogledajte medije i oni koji sa njih najviše obećavaju njih ne zaokružujte, oni koji govore u ime stranaka a ne u ime države i naroda posebno zapamtite....rečeno je i ponovit ću opet:

„Tko god vjeruje da je izručenjem Perkovića i Mustača Udba eliminirana iz redova hrvatske vlasti,
grdno se vara. Ne zaboravite na učenike i pripadnike KOS-a, sve su to djeca proletera, dezertera i ratnih profitera. Najbolje je vrijeme za razmisliti što je centralni problem za Hrvatsku danas. Možete izbaciti zadnje ćirilično slovo iz Hrvatske, možete kastrirati sve homoseksualce i provesti 20 referenduma u ime obitelji i u ime bilo čega. Ali, ako se Udba io KOS ne eliminira iz hrvatske vlasti, oni će do kraja uništiti ovu državu koja je već gospodarski, moralno i politički na koljenima. Nije važno tko dobije izbore, HDZ ili SDP sa svojim satelitima ili  tzv. Novim opciojama koje su ustrojili i koje financiraju predstavljajući ih kao nove snage, koje će kasnije sa njima koalirati, čast iznimkama ako ih uopće bude. Važno je tko povlači konce svake vlasti u Hrvatskoj. Oni su zna se, oni su za se.
Ja ne tražim lajkove: na ovu temu ih tako i tako iz razumljivih razloga neće biti puno. Ja vas molim da dobro razmislite pa onda odlučite – hoćete li opet leći kao ovce za klanje ili jednom zauvijek stati na glavu ovoj dvoglavoj zmiji? Vama ne treba ministar financija da vam kaže u kakvom se stanju nalazi hrvatska privreda, niti vam treba ministar pravosuđa da vam objasni jesu su sudovi nezavisni ili nisu. Vi sve znadete iz osobnog iskustva. Oni vas praktično pitaju – hoćete vjerovati njima ili svojim očima“ ?

„Oni se hrane krvlju i znojem naroda, oni su „administracija“ oni su vlast i oporba, „Oni“ su birokratski aparat koji kida meso s kostiju  Hrvatske. 

 „Oni“ su nastali davne 1918. Godine  „Oni“  su prokazani rečeno je  i napisano o „Njima“u knjigama ekonomije davne 1938 godine gdje su opisani ovako:  “Jedan glomazni, tromi, lijeni, indiferentni, do očaja formalistički, neekspeditivni, nepraktični, neracionalni i ignorantski, a strašno skupi birokratski aparat s orijentalnim tradicijama, metodama i moralom, koji se samo financijskim "mazivom" može pokretati, koji se održava samo osobnim i političkim  protekcijama ili pak strada od osobnih  i partijskih osveta, a koji još uz to drži u svojim rukama čitavu moć i vlast u državi, od najkrupnijih državnih poslova, radova i liferacija, do najsitnijih bagatela namještanja i premještanja državnih namještenika ili malih obrtnih dozvola, najpodesniji je milieu za korupciju, koja se odatle kužno širi po cijeloj državi. Kad se k tome ovakovoj birokraciji dade u ruke nesuvremene, nejasne, dvosmislene, krute, nepraktične i tzv. ‘stroge’ zakone i jedan labirint ‘uredaba, pravilnika, naređenja i rješenja’, koja se mogu tumačiti i primjenjivati na najraznoličnije načine i formule, onda je jasno, da se to može po miloj volji – kad god nekome ustreba – pretvoriti u najuspješnije sredstvo izrabljivanja i ucjene.” 

Naravno sve to na štetu Vas moj hrvatski narode....a Vi i dalje možete između dva zla birati...i bit će Vam kako si izaberete. A što ću ja? Ja ću kao i uvjek izaći na izbore i precrtati čitav lisitć te im time pokazati sovje mišljenje sve do onog trenutka dok iz mog naroda  ne izniknu ljudi i organizacija koja promišlja poput mene, suverenistički, nacionalistički, konzervativno i prohrvatski. Ako u određenom vremenu ne bude takovih snaga, idja i takovoga puta morat ćemo ga zajednički u narodu pronaći, a ako ga kojim slučajem ne uspijemo pronaći onda ćemo ga sa narodom napraviti....

                   U ime pokreta
H.V.R ČUVARI DOMOVINE – USTANICI
                 www.ustanici.org
              Mario Maks Slaviček


Nema komentara:

Objavi komentar