četvrtak, 30. listopada 2014.

Kako smo postali Lažni i nevažni....


Postoji u nas Hrvata jedna grupacija unutar hrvatskog naroda  koja sustavno podriva sve što je hvatsko, ta grupacija već dobrih gotovo 70 ljeta kapitalizira tu svoju mržnju prema svehrvatskome, iz  ljubavi pema benificijama, novcu, moći i poziciji. Njima je u bivšoj državi i bivšem sustavu umjesto Narodnost: Hrvat dokumentima pisalo Narodnost: Jugosloven....ovih potonjih već 70 godina ima u kartotekama mirovinskih fondova iako su  u njihov, rat za njihovu slobodu izgleda otišli sa 10-12 godina starosti ili pak po godinama koje danas imaju nisu u njemu mogli niti biti, a besramno se time hvale i to obilato naplaćuju baš od onih protiv čije su državne  samostalnosti ratovali. I kako onda oni nisu lažni Partizani pitam se? A ti isti nas Hrvatske branitelje-Branitelje Hrvatske nazivaju lažnima i nevažnima.

Hrvatska već desetljećima ima predsjednike Hrvatske, no nema Hrvatskog predsjednika. Politika je iznjedrila na stotine tisuća Hrvatskih Branitelja. No samo je  obiteljski odgoj, Vjera i ljubav prema Domovini u najtežim trenucima Domovinskog Obrambenog rata  iznjedrila Branitelje Hrvatske, a takvih nema puno, možda 100 tinjak tisuća živih danas.  Koliko je Hrvatskih branitelja izrecitirat će Vam naizust svako plaćeno piskaralo, licitirat će brojkom od 500 tisuća,odmah će kazati kako su svi ti Hrvatski branitelji uglavnom lažni. Neće novinari pisati negativno o predsjednicima Hrvatske lažovima, o lažovu Mesiću recimo ili lažnim domoljubnim političarima, lažnim doktorima poput Pusičke. Ne,  oni će pisati  negativno samo o onome što ima predznak Hrvatsko....možda su političari hrvatske zato izglasovali da nema u javosti natpisa poput Hrvatski Državni Sabor, Ministarstvo Hrvatskih Branitelja....da ne bi o njima loše pisali. A  što su tada pri tim glasovanjima, radili političari koji sebe nazivaju Hrvatskim političarima, pitam se ? Jesu li se Hrvatski političari suprostavili političarima Hrvatske u tome? Vidi se danas kako nisu....


I tako,  dok Hrvatski Branitelji koji  su i Branitelji Hrvatske pokreću prosvjed protiv političkih elita zbog maćehinskog odnosa prema hrvatskome narodu, državi, Domovinskom ratu pa i nama samima. Dok predsjednik Hrvatske za kojeg držim kako  nije Hrvatski predsjednik  izbezumljen i zbunjen zvjerla u  Hrvatske sinove koji bez ruku, bez nogu, bez očiju  tjela punih gelera imetaka u glas pjevaju „ Oj, Hrvatska mati Zovi samo zovi, svi će sokolovi za te život dati.....“  jasno mu je vidljivo po izrazu lica da bitku protiv Hrvatske ne može dobiti. Možemo biti bez dijelova tijela, možemo biti bez očiju, ruku, nogu možemo biti izrešetani i izbrazdani ranama, možete nas  nazivati da smo lažni, da smo nevažni. Ali nitko nikada  ne može nam uzeti ono što jesmo,   Hrvatski branitelji i Branitelji Hrvatske koji su uz narod uvijek i za svagda. Možete nam uzeti sve,  ali ljubav prema Hrvatskom narodu i Domovini NE ! I zato, gospodo dragi drugovi:  Mi nismo krivi što hrvatski narod loše  živi. Mi nismo krivi za pljačke, privatizacije i malverzacije. 

Nisu naše odluke, planovi i programi kojima desetljećima obmanjujete naciju, doveli narod do gladi umjesto blagostanja. Mi smo svoju zadaću časno odradili, Hrvatsku i hrvatski narod od srbočetničke najezde i okupacije obranili. Vi  pričate, da smo lažni, da smo nevažni. Vi na glas vičete i u medijima zborite da smo teret naroda i države. Svi vi političari tako zborite dok se za svoje privilegije, vlast i fotelje  borite. A ja ću Vam u ime svih nas Hrvatskih Branitelja i Branitelja Hrvatske, U ime svih nas  Čuvara Domovine kazati,  Ne ! Mi nismo lažni, niti smo nevažni, mi smo ponajbolji hrvatski sinovi, i NISMO TERET, NEGO TEMELJ HRVATSKE DRŽAVE. 

To niste Vi i Vaši antifašisti - partizani, koliko god to puta ponavljali i u preambulu Ustava uvrstili, niste Hrvatsku stvarali vi nego  MI.  Jedino što mi  je žao gospodo dragi drugovi, i to ću vam u svoje osobno ime kazati, Žao mi je što, dok smo te i takve temelje gradili, nismo u njih Vas sahranili, pa ne biste danas opet protiv Hrvatste rovarili. Žao mi je što smo vam pružili ruku pomirenja u koju ste na kraju pljunuli i po staroj navadi nastavili raditi, sa svim antihrvatima tikve saditi. Žao mije što smo Vam oprostili,  jame i grobove i humke. Što smo prešli preko muka naših otaca, oprostili batine, zatvore, ubojstva i gole otoke. Sve smo to učinili zbog Hrvatske, Hrvatske  koju vi  mrzite. No, uz Božju pomoć, našu žrtvu i svega ovog što činite mome narodu. Narodu Hrvatskome  čijim biste dijelom trebali biti. Proći će mijene, al` doć` će do smjene. Tada će vas gospodo dragi drugovi, biti puni zatvorski krugovi, osvetit će vam se vaša rabota protiv hrvatske i hrvatskog naroda. I opet vam kažem, NE!  Možete nas omalovažavati, prozivati, pokušati obezvrijediti pa čak i zatvarati ali nas ne možete pobjediti, jer naša djeca od nas uče, naših praotaca, slijedeće riječi.


„U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga“
i
 „ Hrvatska je iznad svega samo Bog je od nje veći i hrvatski narod preči...“



H.V.R ČUVARI DOMOVINE  -  USTANICI
            Mario Maks Slaviček


Nema komentara:

Objavi komentar