nedjelja, 1. ožujka 2015.

Ja sam ČUVAR DOMOVINE- USTANIK, a Ustaša moj je Djeda bio….
Neki me u Hrvatskoj od kada sam pokrenuo pokret ČUVARI DOMOVINE-USTANICI prozivaju da sam Ustaša i kako promičem Ustaše i Ustaštvo. No ne vide kako je djelovati po načelima Ustaškoga pokreta naših predaka jedino ispravno djelovanje prave  Hrvatske oporbe, djelovanje u odnosu i  spram načina ponašanja većine ostalih stranaka i partija u sadašnjoj Hrvatskoj, posebice onih u čijim redovima mahom stoluju i odlučuju neokomunistički i boljševički kadrovi i njihova služinčad.. To je jedina istinska oporbenjačka snaga koja postoji ili treba postojati a smjer djelovanja te i takve oporbe trebaju biti i ta načela Ustaškog pokreta. Poneki mi pak  spočitavaju kao nema smisla vraćati se 60 godina u prošlost, no zaboravljaju kako bez zagledanja i vraćanja u prošlost po iskustva naših predaka nema niti dobre budućnosti za Hrvatsku i Hrvate. Upravo zato što nismo, kako to kažu, zagledavali u prošlost, ona nam se ponovila. Prišli smo pomirbi na način kao da prošlosti nije ni bilo, kao da je sve oprošteno i zaboravljeno i nije ni postojalo. Pa nam se višestruko vratilo, zlim, naravno.

Odraz današnje Hrvatske upravo je to. Tzv pomirba u kojoj se nismo osvrtali na prošlost. Zato nas danas zatvaraju,  kradu, otimaju nam državu i stvaraju iz nje ponovno državu koju nikada neće prežaliti, Jugoslaviju.

Da smo kojim slučajem bili pametniji i rukovodili se iskustvom iz prošlosti, danas bi imali državu. Onakvu za kakvu smo se borili, onakvu za kakvu smo bili spremni umrijeti.
Ja sam na greškama naučio, ali je očito da nisu oni koji se zgražaju na svaki spomen Ustaša a istovremeno mirno sjede dok se veliča petokraka, drug Tito i komunizam.
No,  ono što me čudi jest što te prozivke i prozivanja o mom političkom uvjerenju i načelima dolaze baš sa onih strana koje za sebe drže kako su hrvatski nacionalno, suverenistički  i demokratski opredijeljene, a ne od samih neokomunističkih dužnosnika i stranaka, već od pojedinaca i stranaka onih koje u sebi sadržavaju  slovo H.  Svima  koji tako promišljaju i vide moj aktivizam i držanje do tih Ustaških i drugih načela kazivat ću slijedeće: „ Držim kako je brazda Hrvatstva i svega ono što Hrvatsku i Hrvatstvo čini drugačijim od neoliberalizma, komunizma, partijaštva i kvazi demokracije u liku sadašnje partitokracije  prekinuta baš i upravo nakon nestanka Ustaških načela i pokreta iz Hrvatske. Jer znano je kako  sam orač kad skrene sa brazde koju ore ili mu ta brazda „pobjegne“ i pukne, vrati se koliko god je potrebno natrag kako bi ju ispravio i nanovo zaorao sa mjesta gdje je pukla . I sve to čini i ponavlja  kako bi mu nova brazda bila iste kakvoće kao i ona prethodna. Stoga ta naša Hrvatska brazda koja seže do stoljeća sedmog a možda i prije, koja je pucala, bivala prekidana iznova je  i nanovo zaoravana mnogo puta u burnoj Hrvatskoj povijesti.

Hrvatski nacionalisti to jako dobro razumiju. Kada upotrebljavam riječ nacionalist govorim o njenom pravom značenju, a ne o iskrivljenom kojeg su nametnuli 'antifašisti' pokušavajući nam nametnuti osjećaj straha i krivice radi ljubavi za svoju zemlju.

Oni koji ne razumiju, uglavnom se predstavljaju desno, ponekad i govore desno, ali ili ne znaju i ne razumiju našu povijest, ili se desnima prikazuju lažno.

Sudeći iz današnje perspektive i s obzirom tko i kako nam državu vodi i kako ju je vodio, ta je naša Hrvatska brazda posljednji puta bila zaorana kako treba  za vrijeme baš tog  Ustaškog pokreta. Pokreta danas od sviju neupućenih pravoj povijesti i istini  Hrvatske napadanog i od mnogih  bezrazložno i na temelju laži omraženog no ipak itekako Hrvatskog Ustaškoga pokreta. Kad je započeta na našu nesreću, tad su je prekinuli boljševici i partizani a možemo kazati i „komšije“. Ona jest ponovno zaorana 90 -  tih ali nije nastavljena na istome mjestu kao prije već na kraju propusta i ispusta  koji su napravili partizani i boljševički komunizam. Dakle nastavljena jest 90-tih ali ne na mjestu gdje je prestala već na propustu, blatu i kaljuži neistina
60 ljeta dugih, propusta u kojem se nakotio korov, blato  i voda zaležala sprječavajući  iz nje nastanka nova ploda Hrvatskoga u samoj Hrvatskoj. 

Srećom ostade orača koji su izvan Hrvatske činili sve da se brazda nastavi i očuva. Stoga,bez vraćanja na mjesto gdje je pukla i prekinuta prethodna zdrava brazda nema zdrave nove brazde nit iz nje zdrava ploda. Ostat će korov, i blato koje će se vući kao uteg na nogama orača.  A to što zborim potvrđuje se  koliko vidimo oko sebe svaki dan u Modernoj Hrvatskoj, Hrvatskoj koja je kakti nastala na antifašizmu. Utopijskoj podvali sa Jalte, antifašizmu, komunizmu i neoliberalizmu  koji je svačiji i svakakav samo ne za Hrvate i Hrvatsku dobar, niti išta dobra Hrvatskoj i Hrvatskom čovjeku danas  donio.


Kad malo bolje promislite i upitate se čija li su djeca i unuci stvarali Hrvatsku i branili je u Domovinskom Obrambenom ratu od veliko srpske agresije Ustaška ili Partizanska? Kad o tome promilslite  uvidjet ćete kako je Ustaške djece i unuka bilo daleko više nego partizanske na crti bojišnice, čast iznimkama. No, kad s druge pak strane istražite tko je više Hrvatske opljačkao i privatizirao, tko se njime okoristio i postao vlasnikom nekada društvenih poduzeća, doći ćete do podataka i činjenica te zaključka kako su to sinovi i unuci partizana, opet kažem, čast iznimkama koje potvrđuju pravilo.Više se pravdati ne želim i neću, ne trebam i ne moram. Pravdati se  zašto sam posegnuo za tim načelima kao temeljem mog političkog aktivizma. Onom tko ne razumije što sam napisao i što nastojim pokrenuti , bolje rečeno nastaviti taj je  boljševizam i boljševičko-komunistička  načela i takvo promišljanje bliži od Ustaških. Vjerovatno  jer ga je u određenom segmentu života taj komunizam i boljševizam zatrovao pa ne  vidi kraj zdravih očiju kamo valja Hrvatsku  brazdu usmjeriti.

Za kraj svima onima kojima je u glavi žuna komunizma i moj svjetonazor nazivaju nacizmom ili fašizmom jedna pouka i lekcija, lekcija čovjeka koji je razumio što je to zdravi Hrvatski nacionalizam nacionalizam u svoj svojoj biti koji je promicao i njegovao Ustaški pokret u svoje vrijeme, a  H.V.R ČUVARI DOMOVINE pokret USTANICI njeguju i promiču taj Hrvatski Nacionalizam  danas…

Kako biste bolje razumjeli, citirat ću  Vam Dr. Ivu Korskog,  židova iz Osijeka koji je napisao Bibliju Hrvatskog nacionalizma koja se proučava i na američkim sveučilištima a koji kaže : "Hrvatski nacionalizam je obrana hrvatske zajednice i hrvatskih predaja od svih unutarnjih ili vanjskih snaga koje žele tu zajednicu osloboditi ili joj oduzeti njezin poviješću oblikovani značaj. Taj nacionalizam jača kao obrambena kategorija kada postoji veća ugroženost, a slabi kada nema ugroženosti. "
To Vam je za zapamtiti svima Vama koji volite i ljubite Hrvatsku, ali i svima onima koji su protiv Hrvatske….

U Mislima Domovina , U Srcu Odanost, U Desnici Snaga

ZA DOM SPREMNI !
U ime:
H.V.R ČUVARI DOMOVINE-USTANICI
        Mario Maks Slaviček
          www.ustanici.orgNema komentara:

Objavi komentar