petak, 22. siječnja 2016.

JOŠ HRVATSKA NI PROPALA DOK MI ŽIVIMO.....



Danas se u Hrvatskom Državnim Saboru vidjelo koliko je za Hrvate i Hrvatsku štetna Pomirba i koliko je nužna Lustracija. A pred Saborom ste mogli vidjeti  organizatore i korisnike nove vrste samozapošljavanja i Bussinesa i   koliko je dobro plaćeno biti protivnik svega što je Hrvatsko, povijesno i nacionalno.

Na antifašizam  se pozivaju  sinovi,kćeri i unuci zvjezdonosaca, i to baš  oni koji su šuteći promatrali kako je njihova ljubljena petokraka , simbol antife  žarila i palila po svim krajevima omražene im Hrvatske zajedno sa četničkom kokardom. U  je obrani države u kojoj danas žive bila je tada  omražena im „šahovnica“ sa prvim bijelim poljem i omraženo im 27 slovo abecede U.

Mnogi su od njih odrasli kao privilegirana kasta bivšega komunističkog sustava, bili su i jesu potomci ili dio crvene buržoazije koja je uselila u imanja,kuće i stanove onih koje su metkom, maljem  i žicom ubili samo zato što nisu pripadali njihovom političkom korpusu ili su drugačije promišljali. Da smo mi nakon Oluje tako postupili povodeći se postupcima njihovih svjetonazora, njihovi otaca i djedova možda  danas ne bismo imali ovakove probleme, no neka zahvale Bogu u kojeg mi vjerujemo a oni ne, što mi nismo poput njih nikada bili niti ćemo biti.

Smeta im sve hrvatsko od 27 slova abecede, crne boje do prvog bijelog polja, jedino što još mogu podnijeti su Kune kojima je ime osobno dao njihov najveći neprijatelj dr. Ante Pavelić. Traže i zahtjevaju odricanje nas Hrvatskih domoljuba od naše povijesti, povijesti sa svim njenim više pozitivnim, manje negativnim zbivanjima. No sa druge strane grčevito se bore za opstanak  velikog ima vođe Tita, njegova imena lika i djela. Baš kao što se bore za ostanak i opstanak partije na čijoj su sisi i čijim su polugama desetljećima čuvali sinekure, otetu imovinu, pozicije i ovlasti nad Hrvatskom i Hrvatima.

Tko to sebe smije nazvati Hrvatom a veličati  ime koje se nalazi na 10 mjestu list svjetskih krvnika i
zločinaca? Tko to sebe smije i može nazvati Hrvatom  znavši kako je dotični izjavio kako će Sava prije poteći uzvodno nego će Hrvati imati samostalnu državu? Ili pak ovo što za današnje prosvjednike i antifu čini se nije govor mržnje: „ Novi šef jugoslavenske države, i šef komunističke partije, Josip Broz Tito, maršal, održao je 20.svibnja 1945. u Varaždinu, na Kapucinskom trgu, pred hrvatskim građanima, natjerani od tajne policije na dolazak na trg, genocidni govor u nazočnosti svojih partizanskih generala AleksandraRankovića, šefa tajne policije, i Kosta Nađ, te poručio je tadašnjim Hrvatima, ali i budućim hrvatskim naraštajima sljedeće: Tito je rekao da "(...) u Varaždin nije došao službeno, niti da govori o politici, već da obiđe jedinice Jugoslavenske armije koje u okolici obavljaju važne zadaće na konačnom obračunu s hrvatskim smradom". Nadalje, svim protivnicima svojeg režima najavio je "da će u novoj komunističkoj državi svjetlost dana gledati samo toliko dugo, koliko traje put do najbliže jame".


 Prosudite sami koliko su za Hrvatsku oni koji veličaju lik i djelo krvnika Hrvatskoga naroda.Vrijeme je za Lustraciju, vrijeme je za pozitivnu zakonsku diskriminaciju svih  onih koji svojim djelovanjem služeći domaćim i stranim antihrvatskim elementima rade protiv Hrvatske. Onih koji veličaju Tita, Komunizam i Partiju baš kao što to kaže Rezolucija 1096 i Rezolucija 1481 EU ali to drugovima iz komiteta do sada nije palo na pamet provesti u Hrvatskoj.





Vrijeme je da Hrvatska država zaštiti svoje ime dignitet, povijest i sve hrvatske velikane koji su se borili ZA HRVATSKU. U našoj povijesti ima i velikana koji su svojim djelovanjem radili na stvaranju zajednice Južno-slavenskih naroda i Jugoslavije, kasnije su mnogi vidjeli kako je to promašena ideja kojim se stavlja Hrvatski narod u podređeni položaj slavo-serbima. Niti tih se velikana  ne treba odricati, no treba jasno naznačiti kako su u dobroj namjeri krivo činili vlasititome narodu. Svi oni trebaju imati mjesta u Hrvatskoj povijesti, svoje počivalište na HrvatSkim grobljima i mjesto u hrvastkim povijesnim čitankama i nazivima trgova i ulica  za razliku od onih koji su izričito bili protiv Hrvatske i Hrvatskoga naroda baš poput J.B.T-a, Moše Pijade i sličnih. Bilo je među njima i zavedenih Hrvata koji su svojim podupiranjem toga sustava nanijeli štetu Hrvastkoj no kad su progledali i usprotivili se tom sustavu i KPJ-u bivaju ubijeni. I njima treba dati mjesto u knjigama, na trgovima i ulicama baš kao primjer kako završavaju oni koji surađuju sa ne prijateljima Hrvatske i Hrvatskog naroda od tog istog neprijatelja kojem su služili.


"Tri pojave ne mogu dugo vremena biti skrivene: Sunce, Mjesec i ISTINA"

I neka ih naučim zašto NE KOMUNIZMU, ČETNIKOVANJU, VELIKOSRPSTVU I NE ĆIRILICI

Razlika između danas i jučer: Jučer je narodna vlada Nezavisne Države Hrvatske zabranila uporabu
srpske ćirilice na hrvatskom političkom teritoriju, a danas je mnogi sinovi i unuci partizana žele vratiti u uporabu, doduše samo na polovici nekadašnjeg teritorija N.D.H. jer više teritorija zavnohovska banana-republika i nema, za razliku od Države iz 1941'. RAZLOG zabrane srpske ćirilice, ne i ruske ili bugarske nego srpske ćirilice, je bilo nasilje koje se nasilnim nametanjem srpske ćirilice nakon srbijanske okupacije 1918. godine vršilo nad hrvatskim narodom sve do oslobođenja od '10. travnja'. Tako je, npr. na Glavnom kolodvoru u Zagrebu postavljena dvojezična ploča s natpisom na hrvatskom jeziku, kao i na srpskom jeziku. Dolaskom Titovih partizana iz šume u hrvatske gradove se nakon tzv. oslobođenja odnosno nove jugoslavenske okupacije srpska ćirilica opet vraća u javnu uporabu na hrvatskom području, sve do 1991. godine kada zbog srpskih pobunjenika ona gubi svaki smisao svog postojanja, s tim da je još do oslobođenja Vukovara 1998. godine ona bila sastavni dio javnog života u tom hrvatskom Gradu-junaku, nametnuta od tzv. JNA i četnika nakon okupacije od 19. studenog 1991. godine.

I jedna važna stvar koju drugovi iz komiteta moraju znati i shvatiti dokle god u Hrvatskoj bude simbola, veličanja nametanja četništva,velikosrpstva  i tzv. Antifašizma kroz koji djeluje ortodoksni komunizam bit će i nas Hrvastkih domoljuba koji ćemo protiv toga ustajati. Bit će i  nas koje mrze i etiketiraju  ti i takvi koje je izrodio komunizam i partija  da bi  postali crvena buržoazija koja je živjela i živi  na trošak Hrvatskoga naroda negirajući sve Hrvatsko. Neka shvate i znaju , dok u Hrvatskoj bude partizana, četnika i njihovih dodvorica bit će i nas, nas kako oni kažu ” Ustaša”. Bilo nas je od prije mene bit će i poslije mene ….Sve više i više Bogu hvala.

„ U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga „

I na kraju pozdravljam Vas starohrvatskim pozdravom  za koji Znamo Da im Smeta......

U ime H.V.R ČUVARI DOMOVINE – Pokreta Ustanici
Mario Maks Slaviček





Nema komentara:

Objavi komentar