subota, 13. veljače 2016.

NE DAJ NA SE, NE DAJ SVOJE.....U čijoj, kojoj i kakvoj mi to državi živimo? Živimo li u Hrvatskoj našoj,demokratskoj
Republici koju su stoljećima branili i stvarali hrvatski osviješteni nacionalisti, živimo li u hrvatskoj koju smo oslobodili od komunizma, srbijanskog imperijalizma mi hrvatski branitelji u Domovinskom Obrambenom Ratu. Ili pak živimo u pseudo komunističkoj mahali u kojoj olinjali neokomunistički partijski kadar koji tu i takvu Hrvatsku državu nikada nije želio, niti se je za nju borio.

Zanimljivo je primijetiti neke važne stvari: Prije svega kako partijski kadar koji nije imao hrabrosti niti verbalno napadati, niti se ispričati za zlodjela počinjena pod ideologijom,vodstvom i obilježjima koje i danas zastupaju i brane u liku Komunističke Partije (koju poistovjećuju antifašizmom , druga im Tita i Zvijezde petokrake koja počesto stoji iza njihovih leđa na transparentima tijekom tiskovnih konferencija, zastupaju geste i izreke jedne ideologije koja je desetkovala bez suđenja desetke i stotine tisuća pripadnika nacije čije ime oni na našu žalost i sramotu nose ali se  njime ne ponose, već im je ono iskaznica za zaštitu i primanje plaće.

Hrvatska su obilježja ako se vratimo u početke velikosrbijanske agresije bila pokretač duhovne i nacionalne svijesti Hrvata i to je neprijatelj znao, onaj ispred nas na prvoj crti bojišnice, znao je to i onaj iza nas koji bojišnice nije vidio, a za kojeg tada mi sa prve crte nismo znali. „Šahovnica“ bilo kojeg oblika i sa bilo kojim poljem bila je za pripadnike JNA i paravojnih Četničkih postrojbi Ustaška. Svaki je Gardist,MUP-ovac, HOS-ovac pa čak i pripadnik ONZ-a bio Ustaša dok je branio Hrvatsku. Sa svih je agresorskih radio i TV postaja neprijateljska propaganda i njihovi spikeri veličali Ustaše nazivajući Hrvatske Oružane Snage tim imenom. Ponašajući se tako neprijatelji su u stvari strahom koji su usađivali u generacije i generacije oficira,podoficira i vojnika JNA  stvarali su poticaj za što veću agresivnost prema Hrvatima, njihovim domovima, imanjima i životima. 

No kad su pretjerali u svojim lažima,obmanama i propagandi ona im se obila o glavu. Naime nakon niza vojničkih pobjeda Hrvatskih oružanih formacija pod raznoraznim hrvatskim povijesnim grbovljem i oznakama, nakon zaustavljanja agresije i prvih osloboditeljskih akcija etiketa Ustaša im se razbila o glavu jer više nazivati hrvatske snage Ustaškim nije bilo produktivno, nije mobiliziralo i motiviralo agresorsku vojsku  čije su oznake bile Kokarde, Mrtvačke Glave i Petokrake već je kod te njihove JNA potpomognute Četnicima izazivalo itekakav strah.

I tako danas drugovi  iz Komiteta i neočetnička kamarila propitkuje Hrvatska obilježja i imena kojima su kroz stoljeća hrvatski sinovi stvarali,branili, oslobađali i čuvali Hrvatsku nam Domovinu, od stoljeća 7. Preko 40-tih i 70-tih i 90-tih godina prošlog stoljeća. A Bogu hvala čine to i danas.Za razliku od njih.

Zanimljivo je kako su 90-tih mučki šutjeli U strahu od tih obilježja kad im se raspadala majčica Jugoslavija i rađala se Hrvatska država koju su najradije željeli udaviti odmah po rođenju, pa su preko svojih emisara u Domoljubnim redovima odmah žurno već nakon 6. Mjeseci mijenjali Ustav,Grb i Zastavu. Zanimljivo je kako im smeta baš određeni dio Hrvatske povijesti i obilježja toga vremena, ideja i ideologija no gle čuda ne smeta im valuta kojoj je osobno ime dao Dr. Ante Pavelić poglavnik omražene im NDH, licemjerno nije li ? Zašto se drugovi i drugarice Mesići,Pusići,Stazići,Opačići,Pupovci is lični  iz revolta i bijesa ne odreknu primanja u ruke  tih Ustaških obilježja, ustaškoga nazivlja, tih mrskih Ustaških i Hrvatskih kuna.

Nisu se draga braćo i sestre Hrvatice i Hrvati JNA. Četnici i njihovi politički nalogodavci u i izvan Hrvatske 90-tih bojali naših povijesnih, ratničkih i drugih grbova i znakovlja, nisu. Bojali su se oni hrvatske puške na hrvatskom ramenu na kojem je stajala omražena im „Šahovnica“. Kombinacije puške i grba hrvatskoga se oni boje a ne samoga grba i baš zato toliko napadaju NDH jer iako su zahvaljujući svjetskim silama uništili i porazili tadašnju državu Hrvata, nisu uspjeli poraziti duh,želju i težnju za njenim očuvanjem, ponovnim uskrsnućem i to baš pod prvim bijelim poljem.Niti će ikada U tome uspjeti.

Tragikomično je što smo si dopustili opraštanjem grijeha ubojicama, tamničarima i tamaniteljima hrvatske državotvornosti i hrvatskoga naroda. Tužno je i žalosno što našu vjeru i bogoštovanje kao i uvijek u povijesti neprijatelji naše nacije i naše Hrvatske iskorištavaju protiv nas samih. Zamislite samo kao bi oni postupali, kao bi Stazići,Milanović,Pusići,Ostojići i njima slični postupali prema nam hrvatskim ratnicima i našim obiteljima da smo kojim slučajem ne daj Bože izgubili bitku dok smo Hrvatsku oslobađali od ideje,ideologije,sustava,vojne sile JNA i države im Jugoslavije koje su stvarali, vodili i kojima su upravljali upravo njihovi djedovi,očevi i oni sami. 

Samo se sjetite nedavne izjave Vesne Pusić, sjetite se i pročitajte tko joj je bio djed, a tko otac. Pogledajte njihovo rodoslovlje, odgoj i životopise i sve će Vam biti jasno. Da smo izgubili boj koji smo vodili pod obilježjima koja njima danas vidite i čujete kako smetaju, Oni bi nas strijeljali, ubijali metkom u zatiljak, vješali, progonili kao divlje zvijeri, otimali imanja i zatirali i ime i sjeme. Budite sigurni u to, jer tako su odgojeni,tako su učeni i indoktrinirani od majčice im komunističke partije, omiljenog im antifašizma, ljubljenoga druga Tite i njihove zvizde petokrake.

I zato ne dajte an se, čuvajte svoje. Čuvajte i grb i stijeg i slovo.Slovo što ga narod sa ljubavlju prema svojoj zemlji skov`o....

P.S Na znanje i ravnanje glede ikonografije,obilježja i svega što nama
podturaju kao grijeh, neka si drugovi daju truda i pogledaju oznake na spomeniku Abrahama Lincolna je na naslonima stolice u kamenu je uklesano baš ono pravo fašističko obilježje koje je nosio i Duce, čini se kako je onda po njihovu sudu i Abe bio fašist i Ustaša. Neka malo pogledaju obilježja  pojedinih svjetskih vojski sa sjevera Europe, pa čak i američkih postrojbi koji na svojim odorama nose slike svastika, po njima su i oni fašisti i Ustaše ili? Ili smo za njih to samo mi koji smo im oprostili grije, mučenja, ubijanja, i utamničavanja naših djedova i otaca....

I kao što izreka kaže: "Ako oprostite neprijateljima,nikad nemojte zaboraviti njihova imena."

Nužna je LUSTRACIJA koja je sada jedino oružje za boj protiv njih, nadalje imam samo jedno pitanje onima koji su sada na vlasti: „Gospodo, Vi koji se nazivate domoljubima, što mislite što će se dogoditi i kako će se prema Vama, nama i Hrvastkoj ponijeti ovi koji danas u saboru i izvan njega ovako  napadaju demokratski izabranu „Hrvatsku“ vlast. Što mislite kako će nam biti ako na slijedećim izborima izgubite a niste pokrenuli Lustraciju tih i takvih? Što mislite da će oni učiniti....Razmislite i ne dajte na ministra Hasanbegovića branite ga....Ne daj na se, ne daj svoje....

„ U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga „

Pozdravljam Vas sve starohrvastkim bojnim pokličem za koji
Znamo Da im Smeta...


BOG I HRVATI – ZA DOM SPREMNI !

U ime H.V.R ČUVARI DOMOVINE – Pokreta USTANICI
Mario Maks Slaviček


Nema komentara:

Objavi komentar