četvrtak, 23. lipnja 2016.

ŠTO TO SLAVE S ČIM SE KUNU DRUGOVI I DRUGARICE "HRVATSKI ANTIFAŠISTI"?




Idemo logički, drugovi partizani i partizanke baš kao i njihova mlada ANTIFA rođena 50 godina nakon drugog svj. rata a odrasla na sisi diktature proleterijata kunu se kako je Hrvatska nastala u ovim današnjim AVNOJ-evskim granicama zahvaljujući njihovom antifašizmu i partizanštini ....Hmmmm čudna teorija na štetu hrvatskog naroda i hrvatskog teritorija, no dobro izborili smo im demokraciju pa mogu kazivati što žele. No slijedom tih njihovih tvrdnji, a ako pogledamo u povijesne knjige možemo zaključiti kako je Hrvatska drastično teritorijalno manja, po broju hrvatskoga puka prepolovljena baš nakon provedbe tog njihovog antifašizma. 

To svakog normalnog rodoljuba i domoljuba pak dovodi do zaključka,
barem mene, kako su baš ti ANTIFA i njihova komunistička aktivnost koštali Hrvatsku i teritorija i biološke mase, broja nas Hrvata. Hrvatska je tim njihovim potezom vidi se i dokazuje i teritorijalno i po broju Hrvata u svakom pogledu u minusu. Slijedom pak toga ispada kako su oni svojim djelovanjem išli na štetu Hrvatskoga teritorija i naroda , baš kao što je prije toga išla Kraljevina Karađorđevića ustupivši Hrvatske teritorije Talijanima ( Vidi i pročitaj Rimski i Rapalski sporazum op. a), zbog kojih događaja u vrijeme SHS pojavila i nastala Bogu hvala NDH kao izraz težnje za slobodom Hrvata u tadašnjim vremenskim,povijesnim, političkim okvirima i mogućnostima.


Baš isto kao što je nakon Karađorđevića njihov veliki vođa J.B.T izuzeo iz hrvatskoga teritorija Trst, Prevlaku, Vojvodinu i da ne nabrajam dalje..Slijedom pak toga oni koji to tako čine vlastitom narodu nisu pobjednici nego gubitnici, nisu rodoljubi nego izdajnici.... Svugdje u normalnom svijetu, osim kod nas.

Blagoslovljeni bili braćo i sestre Hrvatice i Hrvati uz pozdrav našeg Hrvatskog Vojničkog Reda ČUVARI DOMOVINE...BOGU VJERNI -ZA DOM SPREMNI !

Nema komentara:

Objavi komentar