utorak, 23. kolovoza 2016.

Nikad sluge ne stvaraju povijest, na mrtvoj straži vođa prvi stoji....U sjedištu SDP-a?!? Na noge zgubidanu,dezerteru i ratnom profiteru Milanoviću ste Vi išli kako rekoste u ime nas branitelja?!? E u moje niste. "Poštovani" moji "veliki vođe" branitelja opet ste nam zabili autogol, dajući ruku onom zloduhu koji je nas i našu poginulu braću nazvao sirotinjom, a našu Domovinu slučajnom državom. Ja sa takvima ne blagujem, ne stolujem i ne raspravljam, nit im se nudim niti od njih išta trebam i stoga u moje ime tamo niste bili.Baš me zanima koliko mogu vidjeti iz teksta, tko je netko će od Vas biti taj koji će recimo meni spriječiti slobodu govora i misli kad budem kako ste kazali "narušavao" dobrosusjedske odnose svojom mišlju, perom, riječju i djelom boreći se za ideju,ideale hrvatske države koje ste Vi čini se zaboravili. Ponavljam Vam mene osobno Vi niste predstavljali niti moje stavove i promišljanja, nisam Vas za to ničim ovlastio, a vrijeme će pokazati tko jest.

Razvidno je kako većina Vas koketira sa političkim strankama sukladno vlastitim i osobnim interesima i potrebama, zanemarujući mišljenja onih koje ste si sami uzeli za pravo predstavljati. Ja za razliku od Vas nisam spreman sjediti sa svakim, njegovati dobrosusjedske odnose sa onima koji mi žele ući silom i gazdovati u mojoj hrvatskoj kući, kao ni sa onima koji su spremni izdati sve ono za što su naši prijatelji borili i izginuli kako bi svojim političkim mentorima Vi dali politički vjetar u jedra...A kasnije to kapitalizirali.

Meni je ovo osobno što ste učinili jadno, patetično, i sramotno. Sa Srbijom nakon svih aktivnosti protiv Hrvatske, pravne, financijske, diplomatske, kulturne i drugih agresija nema razgovora, sa Srbijom koja nije platila ratnu odštetu, koja se nije odrekla velikosrbijanske politike , koja se nije ispričala za masovne grobnice, za Vukovar, Škabrnju..Koja se nije izjasnila i ispričala za koncentracijske logore u kojima su mučeni i ubijani naši branitelji....I Kako onda Vi sebi uzimate u moje ime kazivati koji su moji stavovi i što ja koji sam ni manje ni više vrijedan hrvatski branitelj od Vas mislim o toj politici koju Vi u ime određenih interesnih skupina bilo političkih bilo sobnih promičete i namećete bez da ste o tome usuglasili stavove sa širom braniteljskom populacijom umjesto sa užim krugom ljudi kojima ravnate i upravljate?

A ne poštovana braćo po oružju neće to tako moći...Vidim kako se Vi veliki vođe braniteljske populacije
svojim postupcima odmičete od svih onih ideja, svjetonazora i načela zbog kojih smo krenuli u obranu Hrvatske od velikosrbijanskog agresora, agresora kojeg Vi sada svojim izjavama i postupcima ponovo za tu agresiju abolirate. I ne ovo nije huškački jezik političara kako ste kazali poštovana gospodo, već je to jezik jednog od Vas, jezik hrvatskog vojnika i branitelja, jezik Čuvara Domovine koji ne služi poput Vas dnevno političkim interesima niti jedne stranke, niti jednog lobija ili pojedinca već služi interesu Hrvatskog Naroda i Hrvatske države.

Oni kod kojih ste Vi bili i crveni i plavi već su nas izdali i prevarili, puno puta učinit će to opet, učinili su to potpisivanjem i prihvaćanjem ulaska Srbije u EU prije nego li su zaštitili naše, Hrvatske nacionalne interese.

Možda ste Vi to zaboravili....Ja nisam. 
Svako Vam dobro želim u životu i radu, , ali Vas od srca molim nemojte me više tako predstavljati i u moje ime govoriti. Blagoslovljeni, Bogu Vjerni i Za Dom Spremni bili.... „
Nikad sluge ne stvaraju povijest. Na mrtvoj straži vođa prvi stoji. Domoljublje po žrtvi se mjeri. Država se samo mačem kroji. ”

U Ime Hrvatskog Vojničkog Reda ČUVARI DOMOVINE Slaviček Maks Mario

Nema komentara:

Objavi komentar