srijeda, 3. kolovoza 2016.

YUdini sinovi i kćeri...Izdajice,dezerteri, ratni profiteri i proleteri



Gledajući ove niti vruće niti mlake političare koji se usuđuju nazvati Hrvatima, a hrvatskoga u njima nema ničega, niti krvi, niti duha. Nije Hrvat onaj kome je u lisnici kuna hrvatska i karta osobna. Nije Hrvat po postupcima niti Pusić,Mesić,Pupovac, Rudanka, Jergović, Milanović, Pusićka, Kolinda, Plenković, Stier..Nisu mnogi od njih koji od politike žive po meni Hrvati, to im riječi i djela pokazuju.

Vidim pljuje se po svemu u čemu niste Vi koji danas blatite Oluju, Hrvatsku, Barjak, Domovinski Obrambeni Rat i Domovinu, pljujete poput Teršeličke, Dačića,Vučića, Šešelja, Štrbca...Pljujete jer niste imali hrabrosti sudjelovati kad se branio Hrvatski rod i dom ili pak niste smatrali za potrebitim braniti i stati za nešto što nije vaše i čemu ne pripadate...Hrvatskoj i Hrvatskom narodu. Vidim držite stranu neprijateljima, vidim prosvjedujete protiv mojih predaka, barjaka,grba i zastava. Pljujete i bunite se zajedno s onima onima koji su prije samo četvrt stoljeća, pod nekim čudnim kapama još čudnijih imena, slova, oznaka i znakovlja koje vi danas štujete napadali zemlju po kojoj zahvaljujući nama danas slobodno hodite i slobodno smijete prosvjedovati.

Sramite se Vi koji ste izdajničkog sjemena potomci, Vi koji ste i  čiji su pređi Judine krvi, Vi koji ćete uvijek baciti na drugoga kamen prvi, pravdajući svoj najveći od grijeha sviju ....Izdaju. I znam kako niste odgajani niti učeni po slovu Biblije, no i o Vama u njojzi potanko piše, o Vama koji po naravi pripadate potomstvu Kainovu. Vi ste koji pripadate i radite u korist obitelji Zidara, protiv hrvatskoga naroda koji pripada obitelji Tesara.

A gdje ste svi Vi bili kad je trebao antiratni prosvjed u vrijeme dok su oni u čije ime danas Vi kao
prosvjedujete palili i žarili po Hrvatskoj? Gdje ste bili dok su ubijani Hrvatski sinovi, djeca žene od strane JNA, četnika i paravojnih formacija koje su se same povukle na traktorima u zbjegovima u ranije dogovorenim i uvježbanim pravcima i po zapovjedi Martića Mile i ostalih,nakon što smo ih vojnički časno porazili i os njihove kame i čizme oslobodili Hrvatsku? Gdje ste bili kako biste prosvjedovali kad u razarali Dubrovnik, Vukovar i Škabrnju? Vis te dno dna jad i bijeda koju ovaj narod financira i trpi poradi svoje vlastite dobrote i Bogobojaznosti. I na kraju moja poruka svima Vama i Vama sličnima , ne prosvjedujete Vi za Hrvatske građane i hrvatski puk već za novce i interese nekih drugih država i politika, onaj tko je Hrvat i žitelj Hrvatske koji ju voli, štuje i cijeni taj ju ne bi napadao niti riječju ni oružjem, niti bi po njoj pljuvao poput Vas...Bogu hvala mi je šo nisam poput Vas, već sam od oni koji su svoju zemlju branili, od onih koji su BOGU VJERNI - ZA DOM SPREMNI !

Valja ponovo vojevati mišlju,perom, riječju i djelom protiv antihrvatskih plaćenika. Pojačati se djelovanje i aktivnosti protiv njihovih laži i nametanja lažne povijesti koja se nastavlja. Nastavlja se rat nakon velikosrpske oružane agresije i boja u kojem smo oslobodili Hrvatsku 90-tih a izgubili je političkim propustima stranaka nastalih iz Komiteta, SDP-a i HDZ-a te njihovih satelita. Nastavlja se drugim sredstvima, medijskom agresijom, političkom agresijom, financijskom agresijom, diplomatskom agresijom,pravnom agresijom, kulturnom agresijom pa ako hoćete crkvenom agresijom pravoslavne crkve na Hrvatsku državu i narod. Vrijeme je tomu reći dosta!

Možda smo se mi trebali nakon naših pobjeda ponašati poput njihovih predaka koji su pokazali svojevremeno kako se treba postupati prema neprijateljima, države i naroda. Trebamo li od njih učiti i po njihovim postupcima i sami postupati? Jesmo li trebali nakon Vukovara, Škabrnje i nakon Bljeska i Oluje prepisati od njihovih dužnosnika kako se postupa i tako postupati, kako bi ova današnja klika poštivala pobjednike? Čini se kako smo trebali mjesto kruha i vode dijeliti metak u zatiljak , nakon rata zatvarati sve one koji su bili na gubitničkoj strani a protjerati im sjeme i pleme u zadnjih 25 godina. Da smo tako postupali onda ne bi protiv nas imali razloga prosvjedovati, tada bismo bili sličniji njihovim precima i njihovim idolima čini se....

Gubimo Hrvatsku njihovim jalovim kompromisima, nebrigom, lakomošću i lopovlukom tih " političkih elita". Gubimo je potezima izdajnika Hrvatskoga naroda koji su sjedili i sjede, krivom odlukom i krivim izborom dijela hrvatskoga puka i danas na čelu Hrvatske države. Trebamo se okrenuti iskustvu naših predaka, moramo promišljati niti "lijevo" niti "desno" po današnjim standardima politike, već nam valja promišljati po nauku i riječi naših otaca, početi djelovati politički Pravo i ispravno,valja početi promišljati, djelovati i ponašati se Pravaški, po nauku Oca Domovine i drugih hrvatskih velikana, što je odnavijeke bio temelj Hrvatske opstojnosti i državnosti.

Mišlju, Perom, Riječju i djelom Vaš Hrvatski Vojnički Red ČUVARI DOMOVINE koji će svojim djelovanjem nastojati vratiti Hrvatsku u ruke Hrvata i učiniti je onakvom kakvom smo ju sanjali i o kakvoj su nam naši pređi pričali da treba biti Budite zdravo i dobro, budimo svi mi BOGU VJERNI - ZA DOM SPREMNI !
„ U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga“

U Ime Hrvatskog Vojničkog Reda
       ČUVARI DOMOVINE
       Mario Maks Slaviček



Nema komentara:

Objavi komentar