srijeda, 2. studenoga 2016.

POVIJESNI PERPETUM MOBILE

Utrošena je i troši se silna energija raznih pojedinaca i društvenih,braniteljskih te političkih grupacija sa ciljem promjene stanja stvari u domovini nam Hrvatskoj. Od prosvjeda kako branitelja, seljaka, studenata,profesora, ribara liječnika i sindikata i gotov kako se ništa nije time postiglo. Zašto' Zato što u pozicijama i strukturama  kako politike,medija i trodiobe vlasti od nastanka Hrvatske države sjede oni kojima  cilj i jest držati ovaj Hvarski narod u raljama depresije, neimaštine, podjela i apatije. Jednom riječju u rukama utemeljitelja, učenika i  djece komunističke partije. Održavaju se komemoracije, prebrojavanje mrtvih, nestali iseljenih protjeranih. Održavaju se , molitve, predavanja javne Tv rasprave i ne mijenja se ništa jer državom upravlja mnogima nevidljiva ruka onih koji su ostaci sustava koji desetljećima i stoljećima zatirao sve Hrvatsko. Mislili smo kako smo na referendumu 90-tih započeli sa stvaranjem naše Hrvatske. Jesmo li?

Vidi li se to i osjeti li se to danas?  Što se i tko se to u stvari u upravljanju narodom,dobrima i vrijednostima zamijenio? Ako se je zamijenio..Nije, samo je promijenio kaput stranačku boju i način predstavljanja ali upravljaju oni isti kao i prije domovinskog oslobodilačkog i obrambenog rata.  Rata u kojem smo mislili kao smo pobijedili i oslobodili Hrvatsku. Jesmo li? Od čega i koga smo ju oslobodili i obranili ako ti isti i danas  Hrvatskom upravljaju i vladaju kroz već sada treći ešalon po kumrovečkim kurikulumima kroz razne fakultet i nevladine organizacije pripremljenih antihrvatskih jurišnika? Treba li srušiti ovaj društveno-politički sustav koji šteti vlastitoj državi i narodu? Treba li to učiniti Hrvatski narod demokratskim putem, putem kojim ga, što je očevidno  svaki puta izdaju, prevare i razočaraju oni koji se predstavljaju domoljubima tijekom predizborne kampanje , a u stvari su koristoljubi koji služe nekim tuđim interesima što se nakon kampanje već desetljećima potvrđuje? Treba li započeti buditi revolucionarni duh, postupati kako postupaju tzv. Ljevičari i neokomunisti, jugonostalgičari,zalijevati spomenike njihovih idola bojom kako to oni čine, marširati i nasilnim metodama štitiTI dignitet grba,stijega,zastave i Domovinskog obrambenog-oslobodilačkog rata, treba li poput njih žliti se svijetu i tražiti aktiviranje rezolucije europske komisije 1481, treba li pisati parole po njihovim vratima crnom bojom kako oni to čine crvenom?

Treba li jednom riječju ustati i svim sredstvima čuvati ono za što smo krvarili  i ginuli, a što mnogi
danas u ime tzv. Demokracije koju smo im mi omogućili zlorabe na našu štetu? Držim kako će to odlučiti nove generacije političkih Hrvatica i Hrvata. Onih koji drže do Domovine, oslobodilačkog obrambenog rata, svoga hrvatskog roda i doma... Ukoliko se uskoro ne pokrene i ne provede ta Lustracija i ne vrati hrvatski državotvorni duh, i dalje će biti uhićenja hrvatskih branitelja, kao što je bilo i ranije. I dalje će se financirati  knjige i filmovi koji antidržavnih i antihrvatskih pisaca četničke i komunističke ideologije i dalje će se pljuvati, negirati, i obezvrjeđivati domovinski oslobodilačko-obrambeni rat, izjednačavati agresor i žrtva uz pomoć društveno političkih, medijskih, i međunarodnih plaćenika i snaga koje djeluju unutar, ali protiv hrvatske ali uz pomoć tzv. Hrvatskih institucija u kojima na čelu ili u čijem upravljanju sjede oni koje nismo Lustrirali bez obzira kojoj stranci, ideologiji ili miljeu pripadali.

Da su te snage onomad u domovinskom oslobodilačko-obrambenom ratu  oružano pobijedile one bi kao i nakon 1945 oružjem riješile pitanje njihovih ideoloških neprijatelja. No kako su te snage  nakon rata politički odnijele pobjedu, te snage svojim političkim djelovanjem, ili pak propustima kao što je slučaj HDZ-a oko ovih uhićenja u BiH one političkim sredstvima, zakonima čine u najmanju ruku isti posao, smo ne ubijaju odmah nego polako, ubijaju duh i čast uhićenjima, kompromitiranjem, difamacijom pripadnika državotvornih, nacionalno osviještenih pojedinaca a posebice pripadnika pobjedničke Hrvatske Vojske i oružanih snaga u cjelini. Ukoliko se to ne dogodi i to vrlo skoro na jedan ili drugi način povijest će se ponoviti kako se već ponavljala zbog istih političkih pogrješaka i propusta, namjernih ili nenamjernih.

Tako recimo RADNIČKA FRONTA O ŽRTVAMA PARTIZANSKOG MASAKRA promišlja i govori poput Vesne Pusić te kaže: Ubijani su fašisti, a ne nevine žrtve A ja im na to dogovaram Po toj logici RF-e mi kad smo oslobodili ili bolje rečeno oslobađali ili mislili kako oslobađamo državu od komunista i komunizma trebali smo samo postupati kako su oni postupali prema našim precima zar ne? No Vi neokomunisti širite laži o samoj biti NDH koja ni je stvorena od zločinaca i na zločini kako Vi kažete i koja nije bila zločinačka (iako u svakoj državi ima zločinaca i zločina). A to kosti naših predaka dokazuju iz svih silnih jama i samog Jasenovca u koji su partizani dovozili sve pobijene sa križnih puteva,savezničkih bombardiranja,i pokolja.

Naime kad bi Ustaše bili onakvima kakvima ih Vi predstavljate onda danas u državi koju su od vaših oslobodili i obranili hrvatski branitelji boreći se gle čuda protiv partizanske JNA, petokrake i kokarde koje su zajedno palili i ubijali po hrvatskoj,a kojima je zapovijedala , gle opet čuda socijalistička radnička (čitaj komunistička) partija Srbije...U kojoj je u početku sjedio gle čuda počasni predsjednik SABA-e Stevo-Stjepan Mesić. E sad kad bismo mi bili poput Vas i držali se Vaših načela (što je tada u to vrijeme bilo pametnije učiniti, vidi se danas) trebali smo Vas sve pobacati u jame i pobiti. Tada bismo bili poput Vas i onih čiji ste vi pobornici te bez suda i dokaza presuditi po kratkom postupku,ili smo trebali biti vaše neistinite (re)vizije Ustaša. No kako smo mi vjernici i pravi nasljednici svojih djedova i očeva koji su za Vas fašisti a za nas domoljubi koji su ustali protiv velikosrbijanske politike i kame 40-tih baš kao i mi (za razliku od Vas i vaših) 90-tih. I gle čuda mi smo Vam Ustaše,ustaški pružili ruku pomirenja,oprostili Vam i Vašim uzorima i precima sva zla pokolje i nedaće na našu nesreću i nesreću Hrvatske. Pametnom dosta vaših insinuacija te povijesnih laži i obmana,falsifikatima kojima ste nabijali krivicu Hrvatskom narodu na temeljem planova memoranduma SANU 1 i SANU 2 ...

No što na laži biva izgrađeno ne traje dovijeka..pa tako ni ta Vaša Jugoslavija,diktatura proleterijata, Kominterna i Marksističke ideologija..Ne traje i ne nalazi plodnoga tla kod naroda čiji su sinovi i kćeri BOGU VJERNI i ZA DOM SPREMNI! Provođenje Lustracije-rasvijetljenJa  kako smo predložili u sljedećem članku, koji bi se mogao implementirati kao nastavak članka 44. Ustava koji kaže: Članak 44. Svaki državljanin Republike Hrvatske ima pravo, pod jednakim uvjetima, sudjelovati u obavljanju javnih poslova i biti primljen u javne službe Gdje bi se u taj članak recimo dodalo nakon riječi   “… U javne službe, kao nastavak OSIM AKO taj državljanin nije Netko tko je djelovao protiv Hrvatske države i naroda, netko tko  se priključio ustanku protiv Hrvatske ili pobuni protiv Hrvatske, ili pružao pomoć i podršku neprijateljima Hrvatske državnosti, nitko tko je svojim ponašanjem i/ili aktivizmom radio protiv Hrvatske vrijeđajući ime, grb, zastavu, jezik,običaje,obilježja i povijest Hrvatske i hrvatskoga naroda, aktivista, vojnika i vojara koji su se borili za hrvatsku samostalnost kroz burnu hrvatsku povijest, nitko tko je služio i držao koju službu, političku građansku ili vojnu u komunističkom totalitarnom sustavu bivše SFRJ, nitko tko se okoristio i ogriješio o hrvatski narod te mu svojim djelovanjem nanio političku,materijalnu i financijsku štetu, ne može i neće biti kandidatom niti  dužnosnikom ili djelatnikom  u javnim poslovima, poslovima naobrazbe, poslovima informiranja, poslovima upravljanja ili nositelj bilo koje javne službe ili dužnosti, bilo političke, građanske ili vojne, niti  može biti kandidatom, dužnosnikom ili djelatnikom  na bilo kojoj razini vlasti ili razini trodiobe vlasti, bilo zakonodavnoj, sudbenoj ili izvršnoj vlasti u Republici Hrvatskoj”.

Ostavljam struci na brušenje prijedloga, A vama koji čitate na kritiku,komentar i/ili nadopunu. Uz naš credo neka Vam bude U mislima Domovina, U srcu Odanost, U desnici Snaga. Ukoliko se uskoro ne pokrene i ne provede ta Lustracija i ne vrati hrvatski državotvorni duh, i dalje će biti uhićenja hrvatskih branitelja, kao što je bilo i ranije. I dalje će se financirati  knjige i filmovi koji antidržavnih i antihrvatskih pisaca četničke i komunističke ideologije i dalje će se pljuvati, negirati, i obezvrjeđivati domovinski oslobodilačko-obrambeni rat, izjednačavati agresor i žrtva uz pomoć društveno političkih, medijskih, i međunarodnih plaćenika i snaga koje djeluju unutar, ali protiv hrvatske ali uz pomoć tzv. Hrvatskih institucija u kojima na čelu ili u čijem upravljanju sjede oni koje nismo Lustrirali bez obzira kojoj stranci, ideologiji ili miljeu pripadali.BOGU VJERNI – ZA DOM SPREMNI !
U ime Hrvatskog Vojničkog Reda
       ČUVARI DOMOVINE

       Mario Maks Slaviček

Nema komentara:

Objavi komentar