petak, 2. lipnja 2017.

Zašto "Hrvat" kada izda bude Zvijezda a ne P*zda

Napisao sam ne tako davno, prije koju godinu sljedeće:
Nit je pravo, nit pravica nekad partija,danas stranka sa sto lica....

Zašto je to aktualno i danas? Odgovor je vrlo jednostavan i opisuje svakodnevno političko stanje hrvatske države,naroda, nacije. Političke figure,stranke, nevladine organizacije i slične strukture razno raznih akronima srušila su temeljne vrijednosti prava  i pravice u svim strukturama upravljanja državom i narodom. Time postupcima su srušili državotvornost, a sada ruše državu.
Ponajprije  je problem u tome što povijest i sjećanje Hrvatskog naroda danas ne pišu pobjednici kako je praksa u cijelome svijetu nego gubitnici ili što je još gore zajedno sa tim gubitnicima oni koji u  stvaranju te povijesti nisu sudjelovali,nisu bili čak niti promatrači...
Problem je i u tome što smo oprostili i pružili ruku pomirenja onima  koji su tu ruku htjeli odsjeći a danas u nju pljuju,problem je što netko želi pomiriti nepomirljivo kako bi ispunili svoju kako kažu „agendu“.

Problem je što smo načelno promijenili državu, načelno se riješili komunizma, načelno promijenili politički sustav iz autokratskog u kvazidemokratski, točnije partitokratski a istovremeno nismo promijenili obrazovni,sigurnosni,pravosudni sustav niti ljude u njemu već se mijenja forma a sadržaj ostaje isti.

Problem svih tih problema je vrlo lako riješiv...LUSTRACIJA

No ovi koje sam pobrojao,kao niti njihovi potomci koji nisu željeli i nikada nama Hrvatima iako se i oni sami tako načelno danas zovu neće oprostiti stvaranje vlastite države te čine sve kako bi ju urušili,kompromitirali, čine sve kako bi Hrvat ili svoju vlastitu zemlju zbog nesposobnih političara zamrzio, ili ju napustio. A ti političari su ishodište i izvor problema svih problema.

Tko su ti i takvi političari?

Uglavnom su to sinovi,unuci ili đaci negdašnjih partijskih moćnika nikad ne prežaljene im
Jugoslavije u kojoj su za razliku od danas imali apsolutnu moć, jasnu, čvrstu i javnu. Dočim je danas  ta moć parcijalna,djelomično ograničena jer  ovisi djelomično o volji naroda a ne same partije kojoj pripadaju....Stoga rade sve kako bi odnarodili politiku,zakone,povijest,državu, državotvornost,rade sve kako bi svaki Hrvat zamrzio ime,grb,stijeg države Hrvatske. A sve to čine koristeći razne  ljude,organizacije koji su spremni prodati sebe,koji nemaju jasna hrvatska državotvorna hrvatska načela, koji u obrani stvaranju hrvatske nisu sudjelovali, ili su pak bili „posjetitelji“ pokoje crte bojišnice na nekoliko sati u odori pripremljeni kako bi imali „alibi“ prikazati se jednim od nas, nas istinskih hrvatskih branitelja. Drugi su pak već za vrijeme rata usmjerni u NVO organizacije kako bi uz pomoć stranih interesnih skupina načimali,prozivali i pljuvali po pobjednicima u nametnutom ratu kroz NVO, novoosnovane i NVO novcem financirane medije, novine,portale...A tu su i frustrirani pojedinci koji su bili nitko i ništa i nisu uspjeli biti dijelom povijesti stvaranja države u obimu i s pozicijom za koju si oni sami drže kako ju zaslužuju pa su postali sredstvo za potkusurivanje drugovima iz komiteta s protivnicima...

I tako danas prednost pri zapošljavanju imaju djeca dojučerašnjeg agresora pred djetetom branitelja ne samo zbog lošeg zakona već ponajviše zbog loših politika i političara. U Hrvatskoj i pred hrvatskim zakonima i politikom potrebe i prava manjina ima prednost pred potrebama i pravima većine.

Hrvati iz Hrvatske iseljavaju, mnogi drugi s istoka useljavaju kako bi dobili hrvatske papire i onda s njima iselili....I tako Hrvaticama i Hrvatima koji su duže od šest mjeseci izvan mjesta življenja iako imaju svoj vlastiti dom, Hrvatske vlasti oduzimaju državljanstvo i dokumente jer eto ne žive na adresi u svojoj državi u kojoj ne mogu svojim znojem i rukama zaraditi za život pa to čine u toliko političarima željenoj i voljenoj EU.ropskoj uniji. A nitko od tih političara nije recimo Srbima koji su napustili Hrvatsku oduzeo državljanstvo iako se znade kako su mnogi od tih „državljana i „građana“ Hrvatske bili sudionici agresije na istu, ili njihovi očevi. Nitko tim „povratnicima“ u kako oni kažu „srpska sela“ i na  kako oni kažu „srpska ognjišta“ iako su i sela i država Hrvatska, što oni i njihovi političari uz pomoć „naših“ politič(m)ara negiraju ne smatrajući se političkim Hrvatima..Eto pitajte bilo koga od njih, recimo Pupovca omiljenog  koalicijskog partnera svim „hrvatskim“ vladama  smatra li s eon po ičemu Hrvatom?

Dakle Hrvatima se oduzimaju osobne iskaznice od strane MUP-a i moraju se odjavljivati iz svojih domova jer su odsutni duže od šest mjeseci a Srbijancima se daju  hrvatski dokumenti iako su samovoljno napustili Hrvatsku i nisu u njojzi bili godinama i još kad se vrate imaju prednost pri obnovi objekata i kuća koje su sami porušili, te prednost pri zapošljavanju kao „manjinci“...U čijem je to interesu i čija je to politika, je li to prohrvatska politika, prohrvatski zakoni,uredbe i odluke od prohrvatskih političara i vlasti ili? Zaključite sami...

Problem je i u tome što eto za sve stanje u državi  bivaju krivi i odgovorni po pisanjima „hrvatskih medija“ i „hrvatskih portala“ nitko drugi do sami hrvatski branitelji, prije su za vrijeme Juge bile krive Pavelić Ustaše, domobrani, emigranti....No nikad za dugove,loše stanje u gospodarstvu,obrazovnom sustavu, sudstvu i nedorečene zakone nisu krivi Tito,komunistička Partija, Antifa i partizani...Iako gle čuda u ovoj „našoj“ sadašnjoj Hrvatskoj Državi 95% zakona prepisano iz SFRJota, nije li tako? Ako mislite kako nisam u pravu pitajte  gospodu drugove Vladimira Šeksa i Matu Arlovića. Prvi je zakone prepisivao jugoslavenske zakone za HDZ a drugi za SDP i to one ključne, poput zakona o Preispitivanju porijekla imovine, zakona o pretvorbi,zakona o mirovinama pripadnicima JNA i drugim „partijskim“ drugovima. Uglavnom stotina uredbi,odluka i zakona koji su na štetu Hrvatske i Hrvata....a korist mnogih drugih.

E zato danas nas koji smo oružjem oslobađali Hrvatsku i Hrvate od komunista,komunizma i svega
onoga i onih od kojih smo bili kao Hrvati porobljeni ne vole, ne vole  niti generacije starije od mene niti one mlađe od mene. One starije nas ne vole jer smo im oduzeli apsolutnu moć vladanja Hrvatskom i Hrvatskim narodom na način kako je to bilo njima prihvatljivo,a mlađe od nas ne vole jer im nismo stvorili ono što smo obećali, a obećali smo im ono što su nama obećavali, gle čuda oni koji su „promjenom vlasti“ vlast i ostali...E oni su draga moja hrvatska mladeži iskoristili slagali i nas i Vas kako bi oni, njihova djeca,unuci i đaci nastavili živjeti od Hrvatske i Hrvata e na kao mi za Hrvatsku i Hrvate....

Dvije su opasnosti nadvijene nad Hrvatskom Bijela Kuga i Crveno-Plava  kolera.

I svi vi koji napuštate Hrvatsku, koji ste otišli i odlazite, vratite se jači,obrazovaniji,obogaćeniji voljom,duhom i ljubavlju za promjenom stanja stvari u Domovini, mi ćemo ju čuvati, braniti , njegovati i nastaviti se protiv drugova iz komiteta i nepravde boriti dok se  ne vratite...Znam vratit ćete se...I oni koji su prije Vas otišli su se vratili.

Blagoslovljeni i Bogu vjerni- Za dom spremni bili...gdje god da jeste, braćo i sestre Hrvatice i Hrvati.

U ime Hrvatskog Vojničkog reda
          ČUVARI DOMOVINE

         Mario Maks Slaviček

Nema komentara:

Objavi komentar