srijeda, 8. studenoga 2017.

ZDS Vs.SFSN ?

Hrvatice i Hrvati Upit svima Vama , posebice gospodi-drugovima koji obnašaju vlast u RH na bilo kojoj razini, bilo kao vlada ili oporba:

Ako je zakon za sve isti, ako je Hrvatska članica EU i treba provesti rezoluciju 1481.Postavljam pitanje vlastima, vladi,MUP-u gdje su sada jake snage MUP-a kako bi skinule, procesuirale i pokrenule postupak protiv štovatelja i postavljaća simbola te obilježja totalitarnog režima pred i na zgradi Filozofskog Fakulteta u Zagrebu, simbola pod kojim je protjerivan,uhićivan, zatvaran i ubijan hrvatski narod desetljećima i pod kojima je izvršena agresija na Hrvatsku devedesetih?

Zašto sustav nije interventan i agilan kao što je kod uklanjanja i procesuiranja obilježja hrvatskih državnosti kroz povijest, ponajprije protiv onih obilježja koja su se suprostavila ovim obilježjima postavljenim ispred FFZ-a devedesetih. Zašto sustav i politika nisu agilni i revni kao kad napadnu i zabranjuju na poklič i obilježje u liku oznake postrojbi HOS-a pitam Vas?

Dakle, može se samo zaključiti, kako su antihrvatske, anti-fa snage u Domovini Hrvatskoj prevladale na svim poljima života. U Hrvatskoj koju su ti simboli napadali,razarali i ubijali. Jesu li ti i takvi štovatelji i promicateljii i njihovi simboli zaslužniji za današnju Hrvatsku?

Jesu li ti i takvi hrabriji od svih nas ZNG-i, HOS-ovaca, MUP-ovaca, tih "Ustaških Snaga" kako su
nas tada ti i takvi nazivali ili su pred zakonom i politikom zaštićeniji kad smiju činiti ovakve čini. Kad smiju nekažnjeno od vlasti, zakona i javnosti postavljati i veličati simbole pod kojima su pred nešto više četvrt stoljeća vođene agresorske, ratnohuškačke i vojne operacije u nametnutom nam ratu od tih i takvih simbola i sljedbenika istih? Samo Vas pitam Hrvatice i Hrvati...samo Vas pitam...

Uza sve to, razvidno je kako u našoj Hrvatskoj nema vladavine hrvatskog naroda, nema demokracije u svoj njenoj biti. Nije li demokracija sustav jednakopravnosti pred zakonom i jednih prema drugima? Nije li demokracija sloboda govora i izričaja? No za tzv. antife sloboda govora je samo kad se njihov glas treba čuti, sve drugo je govor mržnje. E pa gospodo drugovi sloboda govora je i ono što ne želite čuti a drugi govore.Simboli i pokliči drugih, drugačijih od Vas i Vaših. Za mene puno vrijedniji i važniji simboli i pokliči pod kojim je hrvatski narod iz naroda i za narod stvarao isključivo državu Hrvata, Hrvatsku državu kroz svoju 14 stoljeća dugu povijest.

No na žalost, Demokracija je nekad bila vladavina naroda, gdje su se
predstavnici , zakoni birali i stvarali iz naroda i za narod. A današnja Demo(n)kracija u Hrvata proizlazi iz stranke za stranku i stranačke sljedbenike....

Ukratko: Današnja,napose „ hrvatska“ Demo(n)kracija je sustav u kojem svaka ovca može izabrati vuka koji će joj oguliti kožu s leđa....Zato Hrvatice i Hrvati oni koji nikada nisu bili za Hrvatsku Državu u niti jednom obliku danas u njojzi vladaju, ili što je još tragičnije, njome vladaju...Prevarom zvanom Demokracija što je u Hrvatskom slučaju, ništa drugo do li Partitokracija...Kvazi demokracija,točnije Partijo-kracija koja je stvorila tajkune,afere poput Agrokora i 1000 drugih "afera" kroz koje je iz RH "nestalo" 600 milijardi kuna,zbog čijeg upravljanja i vladanja biva blokirano više od 300.000 žitelja hrvatske, zbog koje je istjerano gotovo pola milijuna mladih...To su sve posljedice nekadašnjih nositelja,štovatelja tih komunisitčkih simbola,njihovih sinova, unuka i đaka koji su se nakon raspada neprežaljene im Juge, ogrnuli u razne stranačke boje...nazovi nove demokracije, u stvarnosti hrvatske Partijo-kracije koja upravlja Hrvatskom još od početka 90-tih a i prije...

P.S 

Moj uzgredni odgovor jednom od najvećih promicatelja simbola pod kojima je hrvtaski narod trpio a koji je svojim cjeloživotnim djelovanjem zaštitnik istih, gospodinu drugu Igoru mandiću na njegovu izjavu  o patriotizmu imam kazati samo ovo: 

"Odlično ste to opservirali gospodine Igore Mandić. Vi ste time samo dokazali kako formalno visoko obrazovanje ne može od idiota napraviti pametna čovjeka ako je on u svojoj biti anti- svega nacionalnog,obiteljskog,povijesnog jednom riječju hrvatskog. Vi ste dakle dokaz kako naciju i državu ne stvaraju i ne održavaju u svojoj biti sami obrazovanje i titule. Nego ponajprije temeljne obiteljske vrijednosti i nauk uz vjeru u Boga.Vrijednosti u kojima je formalna naobrazba samo nadogradnja. Po Vašim riječima na nulu od čovika se ne može nadograditi ništa i badava mu sve diplome svijeta ako nema u sebi duha predaka, pripadnost svom narodu i prostoru u kojem taj narod živi, a to je DOMovina, to je Država. Za Hrvate je to Hrvatska..A za Vas i Vama slične bit će kako je to tamo neka ne postojeća neka imaginarna Yuga ili neka druga" ...

Što Vam drugo poručiti Hrvatice i Hrvati nego..

Blagoslovljeni Bili, BOGU VJERNI-ZA DOMovinu SPREMNI !

Nema komentara:

Objavi komentar