ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

TUĐE SLUGE, TUĐIH GOSPODARA


Nit` su od Boga, nit` su od roda a Vi ih birate da Vama vladaju.

Mnogi su vanjski čimbenici bili i jesu protiv  nastanka i opstanka Hrvatske kao samostalne države, svi koji su imalo upoznati s poviješću europe a napose i Hrvatske znat će tomu razloge. No nikada nisu Hrvati i Hrvatska poklekli pod napadima tih tuđinskih snaga, kako pojedinaca tako niti kraljevstava i carstava....Poražena je ,uništavana,pljačkana i podvođena tuđinu  od onih  koij su se njenim imenom ukrasili,njenim „sinovima“ i „kćerima“ nazivali a to nisu bili.

Valja onima koji su zbunjeni i ne znadu istinu pročitati povijesnih knjiga pisanih od stoljetnih nam neprijatelja od vremena tridesetrogodišnjega rata, od vremena Zrinskih  unatrag do ljeta gospodnjega 625-oga...Hrvatski su vojari,vojnici i mornari stoljećima pobjeđivali u oružanim bitkama  u kasnije ne našom krivicom izgubljenim ratovima. U tim bitkama su  hrvatska imena pobjeđivala na bojištu  sve ondašnje vojske i svu silu agresorsku u interesu onih pod čije su nas skute politika i političari podveli, naši „hrvatski“ velemože i dužnosnici...Za svoje interese i osobnu korist.

Tako smo izgubili za zelenim stolom i kraljevstvo i krunu, jezik,pismo i kulturu da bi nam se nametnulo tuđe.  A svaka se dobrota i vrednota kojom smo  službovali  iskoristila protiv našeg imena,roda  i doma.

Nikada nam Europski dvorovi nisu oprostili pružanje utočišta, kralju Beli četvrtome, nikada nam nisu oprostili  glave svojih predaka koji su na hrvatsko koplje i mač jurišali. U silnim ratovima koje su započinjali, braća i sestre iz istoga legla, kraljice majke plodovi, engleski,ruski i njemački kraljevi i carevi  i njihovi Lordovi. Nikada Hrvatskoj i Hrvatima neće oprostiti titulu svetu koju oni ne mogu zaslužiti, jer su za razliku do njih Hrvati Boga i vjeru branili Antemurale Christianitatis postali  i tada  i danas zidom kršćanstva bivali. Znaju oni i zato nas zatrat žele da kad krenu kontra Boga sile, samo Hrvat na put im se stavi. Nisu to,taj nauk svojih predaka  antihrvatski , antikršćanski ni 90-tih zaboravili raznorazni Van der Lindeni, ni Lordovi Owenovi, ni u ovom tisućljeću Bramertzi i njima slični...Dok su uz domaće izdajnike, Mesiće,Pusiće, Lončare i druge  na zatiranju Hrvatske slobode radili.

A uvijek su nam „naši“  ime rod i dom izdali, podjarmili  bivalo je tako 1102, 1918, 1945 tako sve do 2000 a i danas. Uvijek su ti i takvi  klečeći,puzeći,rukoljubeći  dokazivajući se kmetski i vazalski za šaku srebra,titulu i poziciju na europskim dvorovima, kurvinjski i podanički Hrvatsku i Hrvate podjarmili, i danas to čine crveni,žuti zeleni i ponajviše plavi vragovi  pod okriljem demokracije, na vlastitu korist a na  štetu nacije.

Sjeme tih i takvih je u novijoj povijesti kroz diktaturu proleterijata ,po šumama i gorama boreći se
protiv kapitalizma živili su od otimačine i pljačke, navijeke na tuđem trudu,krvi i znoju. Lažući obmanjujući, iskorištavajući hrvatsku vjeru i dobrotu ostajalo i opstajalo. I kako su se spremni podčiniti tuđinu, u naravi onom u datom trenutku snažnijemu jačemu, mutiraju, transferiraju se prilagođavajući se trenutnom stanju bivajući veći i žešći od onih kojima se u tom trenutku podčinjuju samo kako bi opstali, ne radili, tuđim se kitili i tuđim sladili...A kad  oslabe gospodari  kojima u datom trenutku služe, konvertirjau, transferiraju se izdajuči stare, tražeć`  gospodare druge.
Zašto Hrvat sebi takve izabire i iznad sebe stavlja da ga vode žednog preko vode, da mu otmu krvave slobode? Jel` zbog kletve Zvonimira kralja? Il` Hrvatska loza više daje trula ploda od sve manjeg  i manjega uroda?

Držim kako zbog neznanja,povijesne gluhoće, silnih laži  i stranačke strogoće mnogi više gledaju same sebe, a za zemlju,narod, rod i dom živo im se j**e.

Zato valja  pročitati koju povijesnu istinu nametnuti svoju, onu koju je Hrvat krvlju pisao u ratujuć, u boju. Povijest koju pisali smo krvlju valja prenijet na papir i kamen.Pa kad tinta potvrdi krvlju pisanu činjenicu Hrvat i Hrvatska na vlasti neće imat` izdajicu.

Nitko tko Vam veli da se svoga stidite, nitko tko kroji što je Vaše a što Vaše nije, nitko tko se stidi roda i doma, nitko tko zaniječe vjeru u Boga,Nitko tko se odrekne i pedlja Hrvatske, nitko takav ne smi biti vođa hrvatskog naroda. Nitko tko nije Bogu vjeran i za DOMovinu spreman. Nitko tko  tuđinu služi i svom rodu sudi.

Ti  i takvi  k`o krpelji,kao uši  konvertiti, ulizice dupeuvlakaći pri vlasti, uz vlast i na vlasti samo kako bi sebe namirili jedni drugima iz guzice virili, lagali,krali varali, kapute rjeđe nego stranke mijenjali, sa svakim vragom koalirali, a ponajprije sa onima koje niste i nikada ne biste sami birali. E to su Vam opisi stanja točni, zašto su oni ti koji jesu, a Vi puni jada i nemoćni. Od njih takvih  su samo lošiji i gori oni koji za njih glasuju, i svestrano ih podržavaju, baš kao i one prije njih, i one prije, i one prije a njih niti onda ni   za Vas, Vašu obitelj, za hrvatski rod i dom nikada briga bilo nije.

I zato braći i sestre, Hrvatice i Hrvati valja Vam znati  u zajedništvu i vjeri  mi smo od njih jači, svake četiri godine sve njih možemo  pobijediti, sa vlasti skloniti, u zatvore zatvoriti jednim potezom pera,te jedne svete nedjelje nakon mise ...MI  Hrvatski birači.

Iako su svi drvljem i kamenjem krenuli na umirovljenog pukovnika  Petra Janjića-Tromblonaponajprije poradi  svrhe a ponajmanje poradi načina kojim je pokušao svojim pozivom pokrenuti javnost  na zaštitu nacionalnog interesa i hrvatskog teritorija,odnosno akvatorija. Za razliku od jalovih  podložničkih političara koji većina mučki šute ne bi li ostali u milosti velikog stranačkog vođe. Ni meni nije jasan način kako je pukovnik Janjić mislio obraniti  teritorij,ponajprije s kime? Bilo kako bilo, ovaj njegov postupak je svekolikoj braniteljskoj i drugoj politički nepotkupljivoj javnosti pokazao bezmude,potkupljene, stranački stegovne i nezaintersirane  braniteljeske udruge te pojedince koji su pokazali i opetovano  kako su svrha sebi samima, jedni po potrebi služeći bespogovorno stranačko partijskoj oligarhiji u plavim kaputima, kohabitatorima sa protivnicima Hrvatske u svakom njenom obliku, a drugi njihovim pandanima u crvenim kaputima figurativno rečeno. 

Hrvatska može,treba i mora, odnosno morala je djelovati odješitije i na sigurnosnom i na političkom planu ali nije. Nije ni prije a mogla je. Nije proglasila ZERP nije odradila izdvojeni gospodarski pojas. Ni za crvene ni za plave vlasti...a mogla je, može i danas. 

Što nam to kazuje,pokazuje i dokazuje? Posljedice u ponajprije ekonomskom, trgovinskom i  državotvornom smislu  će biti ogromne.  Nije tu pitanje samo ribe, ribara i ribarenja iako je sve to iznimno važno. Pitanje je tu i budućih korelacija,kako prometnih, energetskih, trgovinskih,geopolitičkih...Pitanje novca i BDP-a od trgovine, kako pomorskog,tako i slijedom toga  željezničkog, cestovnog u budućnosti.

Sa gnušanjem mogu samo zaključiti kako politčke elite sustavno podrivaju i izdaju Hrvatsku i njene
interese,kako one  političke „elite“u crvenim kaputima koje nisu željele samostalnu Hrvatsku, od kojih je to bilo za očekivati za svojega vladanja, tako i one političke „elite“ proizašle iz redova plavih kaputa koje sebi uzimaju za pravo  kako su samo i isključivo oni  zaslužni za Hrvatsku samostalnost i državnost pa sad imaju samoupravno pravo  činiti sa njom,njenim žiteljima šta ih je i kako ih je volja. I jedni i drugi kako si ih naučili politički komesari bivše mnogima neprežaljene Jugoslavije  kad zasjednu u fotelje i  na grbaču hrvatskom rodu i domu.
Prokockali su i prodali i znanje i imanje, prošlost sadašnjost i budućnost. I sve to pred očima naroda kojeg lažu,varaju, obmanju,pljačkaju i zadužuju....U čije ime i za čiju korist, pitajte ih sami.  Meni je svakoim danom sve jasnije i jasnije... A sve se krije u stihovima jedne pjesme, jednom pitanju koje kaže: „ Zašto Hrvat kada izda, bude zvijezda a ne pizda? Zašto kod nas još od prije, samo Srbin pjevat smije? Zašto? 

Kako biste si dali odgovor na to pitanje valja se vratiti u rane devedesete kad su si drugovi iz komiteta i UDB-e odlučili, kako kaže slijedeći citat pjesme Darija Plevnika „ Sjebali su staru Jugu da bi mogli pravit drugu“.Kad su si oni koje hrvatski puk naziva „bivši“  odlučili, pokrenuti i dopustiti stvaranje nove, manje naše a više njihove  države i društva. Činili su to i čine alatom  mutiranog političkog   jednopartijskog sustava, koji postaje manje višestranački  a više  višepartijski točnije partitokratski   sustav u koji su na čelne pozicije zasjeli baš ti bivši u prvom ešalonu, a kasnije oni koje su oni predlagali,obučavali,školovali i indoktrinirali...Sjetite se tog vremena i imena. Prevarila nas guja iz njedara koja slatko progovara...Vara nas i dalje od izbora do izbora.

No valja znati i promisliti o jednoj mudroj izreci,koju ću parafrazirati i  koju bismo trebali uzeti u obzir birajući ubuduće političare i stranke ako  želimo drugačiju, bolju Hrvatsku za naše buduće generacije, a koja kaže: „ Prevarili me jednom njihova sramota, prevarili me drugi puta, sramota je moja“. Nas su prevarili  crveno-plavi  i njihove koalicije do sada koliko puta?

Svako Vam dobro, puno zdravlja, mudrosti i sreće u novoj 2018 godini za koju se nadam kako kopija 1918 iako se mnogi trude kako bi bila,  ipak biti neće...

Budite BOGU VJERNI-ZA DOMovinu SPREMNI !

Pročitajte Urotu Zrinsko-Frankopansku, pročitajte Liepu Plavku, Pročitajte koju knjigu Oca Domovine Ante Starčevića pa će Vam stvari po istini biti jasnije....

U Ime Hrvatskog Vojničkog Reda
ČUVARI DOMOVINE
Mario Maks Slaviček

Nema komentara:

Objavi komentar