srijeda, 7. veljače 2018.

NE VARAJ ME SA GOLUBOM U RUKAMA

NE VARAJ ME SA GOLUBOM U RUKAMA!

Dakle,Plenković kao i gospođa predsjednica K.G.K je u svojoj politici i njena/njihova administracija "vjerodostojna" baš kao i sam HDZ. Kad bi Srbija i Vučić imali iskrene namjere oni bi sami ponudili plaćanje ratne štete,priznali kako je jedan srbijanski režim vršio agresiju na Hrvatsku i ispričao se pred cijelim svijetom u UN-u a što oni čine? Vidjeli smo neki dan u zgradi UN-a.

Naime još od predsjedničke kampanje izjavljivala je kako će ona i njena administracija učiniti sve da Srbija što prije uđe u EU (njena izjava). Gđa Predsjednica baš kao i njeni prethodnici imala je nekoliko susreta sa Predsjednikom Srbije i što su za Hrvatsku i Hrvate ti susreti dobroga iznjedrili? Ništa. NIsam UDB-a niti Jugoslaven niti potičem iz takve obitelji za razliku od mnogih "hrvatskih" političara pa i same K.G.K) Što mislite da će se zbiti akd bi Srbija ušla u EU, kad nestane međunacionalnih granica, a u prostoru gdje se ratovalo danas u vlasti kao načelnici,donačelnici, dogradonačelnici sjede srbi?

Gle čuda kad se to dogodi vladat će gradovima i općinama koje nisu mogli osvojiti ratom i gle čuda baš na granici Virovitica - Karlovac-Karlobag. S obzirom kako smo im mi o trošku Hrvatskog proračuna obnovili kuće, s obzirom kako im isplaćujemo preko 150.ooo mirovina, s obzirom kako svi i danas imaju hrvatsko zdravstveno i socijalno osiguranje na teret Hrvata koji za razliku od njih žive tu a ne u srbiji..Imaju se čime,gdje i kako "vratiti" imaju poluge vlasti na svim i u svim segmentima kako zakonodavne,tako sudbene i izvršne vlasti...

S obzirom kako dobivaju "povrat stanova" i to ne u mjestima gdje su nekada stanovali prije nego su
sami otišli,nego u najbližim većim gradovima i to povlašteno na način da im se prizna 1.5% manje na cjenu kvadrata stana u otkupu za svaku godinu provedenu u "progonstvu". Neka ne duljim nitko nije uspio naplatiti sukcesiju niti ratnu odštetu i Srbija je ne želi i neće platiti je su se ti zahtjev prema njoj uputili još 1996 godine..Ona kupuje vrijeme i istovremeno izjednačuje odgovornost žrtve i agresora i to vrlo uspješno uz poteze kakve čine hrvatske vlasti..Jer zašto bi im netko nešto spočitavao kad ih sami hrvati "vole" i žele sa njima surađivati.

Sukcesija i ratna šteta su izračunate, povjerenstva su odradila svoj posao, izračuni su poslane srbijanskim vlastima na naplatu još 1996...Kad uplate prvu ratu onda bi diplomati najniže razine trebali raditi na normalizaciji odnosa. Ne ovako, ovako se radi protiv interesa svog anoda i države..No bit će kako to ne zna KGK ili zna pa ne "obadaje"..s obzirom tko ju sve savjetuje...Meni je politika HDZ-a i SDP-akao i njihovih predsjednika države ista...niti jedni niti drugi nisu izmijenili kad dođu na vlast zakone koje štete državi narodu onih koji su bili prije njih...


A VI mi argumentirajte drugačije...Ne imputirajte mi i ne namečite kako navijam za SDP Milanovića i druge neokomuniste, u HDZ-u ih i drugim strankam  ima jednako kao i u SDP-u ako ne i više. Na žalost Sa SDP-om i Milanovićem i sličnima mi domoljubi barem znamo ne čemu smo..Oni su u svojim antihrvatskim politikama vjerodostojni..A opljačkali ste nas,osiromašili,i rastjerali mladost i jedni i drugi...Znakovito doduše je kako je najviše ljudi iselilo iz gradova i županija u kojima je HDZ sve ove godine na vlasti i niti jedan Gradonačelnik i Župan nije napao "svoju" vladu zbog toga niti se borio ili bori protiv toga..Pametnom dosta.

U ime Hrvatskog Vojničkog Reda
ČUVARI DOMOVINE
Mario Maks Slaviček

Nema komentara:

Objavi komentar