četvrtak, 22. veljače 2018.

ŠALU NA STRANU NE PROVODE LI " SLUČAJNO" ZAJEDNO SRPSKI I HRVATSKI POLTIČ(M)ARI MEMORANDUM SANU?


ŠALU NA STRANU NE PROVODE LI " SLUČAJNO" ZAJEDNO SRPSKI I HRVATSKI POLTIČ(M)ARI MEMORANDUM SANU?

Kad pogledam koliko je branitelja umrlo, oduzelo si život, financijski upropašteno tužbama, uhićeno onda zaključujem ovo: "Rješavaju se drugovi iz Komiteta kroz svoje sinove,kćeri unuke, đake i poslušnike najboljih sinova i kćeri po uhodanom UDB-inom sustavu "Jedne na groblje, druge u roblje"

Po "hrvatskim" političkim "elitama" Premijerima, Predsjednicima, Ministrima,mnogim zastupnicima, pravosudnim "organima" onaj tko branio svoj rod i dom je ratni zločinac a napadačka, agresorska,teroristička i petokolonaška klika je abolirana i amnestirana i ona je sukladno projektu SANU 1. i "2. danas čini se za Vas žrtva. Tante za tante, reklo bi se, nije za mene ništa neočekivani poznavajući stanje stvari u i oko Hrvatske, nije badava bila posjeta četnička Vučića...Neće kažu neki naivci više Srbijanske vlasti hrvatskim braniteljima suditi, sudit će nam zato eto "naše"hrvatske vlasti po tihoj diplomaciji i srbijanskim zahtjevima ili koje kakvim zajedničkim deklaracijama, i kojekakvim drugim pismenima i to samo zato što smo se borili za svoje i u toj borbi odgovarajući oružanoj agresiji odgovorili istom mjerom, većom nismo imali čime.

Zanimljiva je i činjenica kako novinari punim imenom i prezimenom u svojim tekstovima identificiraju hrvatske branitelje, a kad se piše o političarima,kriminalnim poduzetnicima, nasilnicima ili pripadnicima manjina koji su pucali nedavno iz vatrenog oružja po Slavoniji onda samo inicijali...nismo isti ni pred zakonom, ni sudom ni pred slovom i novinarskom strukom. Zaštitni mehanizam gospode- drugova je " Nitko se ne smije niti može petljati u pravosuđe, neka institucije rade svoj posao reći će..." stara floskula dok se ne radi o njima, njihovima ili stranačkim poslušnicima..Onda je pjesma drugačija.Onda se utječena sud,zakone a ako treba i Ustav ali i svime i svačime.

Povreda DOMA, povreda DOMOVINE je prekoračenje nužne obrane ispada danas sjetite se samo koliko koje Hrvatskih branitelja optuženo jer je pucalo na one koji su "u civilu" sa oružjem u rukama pokrenuli balvan revoluciju i neprežaljenu im Krajinu koju i danas traže političkim putem sjedeći kao koalicjski partneri i crvenih i plavih "hrvatskih" vlasti i njihovih predsjednika i i predsjednica. Srbija nikada neće priznati niti jednu hrvatsku žrtvu jer politika srbije je kako ona nije sudjelovala u sukobima kako se piše,govori i izvještava, "na ovim prostorima". Na žalost i sramotu nalozi, zakoni ,pravila igre po kojima se sudi i progoni Hrvatske branitelje osim Mesića SDP-a i Josipovića Ive te njegovih "nevladinih suradnika" koji su ih pripremali, ekipa iz HDZ-eja još za svojih mandata operativnije potvrđuje i provodi progon hrvatskoj najodanijih sinova i kćeri ....

I sv to dok u isto vrijeme silovatelji, koljači, teroristi,petokolonaši, neprijateljska soldateska, agitatori sačinjavaju hrvatsku trodiobi vlasti, ravnaju medijima i "nevladinim organizacijama" a njihovi idejno-poltički vođe ideolozi bivaju pozivani i čašćavani sa svim državim počastima...U vrijeme dok se obiteljima aboliranih četnika isplaćuju milijunske svote za one koji su životima platili svoj nasrtaj na Hrvatski Rod i Dom pod zastavama kokarde i petokrake...Gospodo i dame koji obnašate danas vlast i dužnosti u Hrvatskoj,znači li to da mi svi trebamo koji smo pucali na neprijatelje ići na robiju jer su oni "srbijanska nejač" eto bili odjeveni u čakšire, obuveni u opanke i sa "srpkinjom" "papovkom"ili "tanđarom" kao "slučajno" stražarili u i na granicama zamišljene im krajine, okupiravši 1/3 hrvatske,Krajine kojoj i danas svim sredstvima teže,koja ima svoju vladu u "izgnanstvu" u srbiji financiranu od srbije i koju će ulaskom u EU naj vjerovatnije u administrativnom,političkom smislu zbog VAs ovakvih "hrvatskih" politič(m)ara i ostvariti u ne tako dalekoj budućnosti.

Ako je to cijena, ako Vam mi hrvatski služimo za potkusurivanje "politička elito" crveno plave partitokracije...Valja nam se svima dobro zamisliti, ili poput mnogih koje nije otjerao od srbije nametnuti rat, nego hrvatskoj samonametnuta crveno-plava vlast tražiti drugu Domovinu, no mi rezervnu, za razliku od mnogih od Vas političara nemamo. Ili nam se valja kao nekada početi samoorganizirati i svim manje -više demokratskim sredstvima boriti i protiv Vas i vaših politika,administarcija, dužnosnika i stranaka, jer eto Vi ste svi danas provodeći svoje "programe" o suradnji i u suradnji s a Srbijom za mene osobno, proglašeni kolaboratorima sa neprijateljima Hrvatske Države, hrvatske državnosti te same svete nam nikada implementirane deklaracije o Domovinskom Obrambenom Ratu.....Vi ste saveznicima onih protiv čijih smo se agresija borili, a izgleda morao boriti i dalje jer Vi to niste u stanju ili ne želite ili pak nemate za to hrabrosti....

P.S Morao sam prekršiti korizmenu odluku, no to ako je cijena moga grijeha neka je jedan križ više manje u mom životu, ionako sam od 10 zapovjedi u svojoj ljudskoj nesavršenosti prekršio 11 a držim kako bi možda zbog mene moralo postojati 12. Neću se za ovo pokajati neka mi Gospodin sudi a ne ljudi.

                       U Mislima Domovina U Srcu Odanost, U Desnici Snaga
                                  BOGU VJERNI-ZA DOMovinu SPREMNI!

U Ime Hrvatskog Vojničkog Reda
ČUVARI DOMOVINE
Mario Maks Slaviček


Nema komentara:

Objavi komentar