nedjelja, 27. prosinca 2015.

Istina nije niti crvena , niti plava nego CRNA.Hrvatski je korpus pobijen nakon 1945, pobijena je Intelektualna snaga Hrvatske, pa čak i 90-tih godina su ubijali one koji promišljaju nacionalistički,suverenistički, sjetite se pobijenih Pravaša. Žitelji gradova i urbanih sredina  diljem Hrvatske nažalost su   potomci s nauka proleterijata, njihovi očevi, bake i djedovi su s kleli u Marxa i Engelsa, Staljina i Broza i to je danas problem. Ruralni dio hrvatske, tamošnjeg Hrvatskoga puka nije mogao slati svoju djecu na velike škole onomad, taj hrvatski puk  je pak vjerovao u Boga, nauk otaca,običaje i pravicu. A ako uzmete kako 2/3 žitelja Hrvatske žive u gradskim sredinama koje sam opisao a 1/3 nije imala priliku javno zastupati svoje ideje, vjerovanja i svjetonazor niti školovati svoju djecu. Srećom u iseljeništvu je gotovo isto toliko Hrvata kao i u Domovini iako i među njima ima 1/3 kukolja.


Zbrojem odnosa snaga koje sam pobrojao koja je 90-tih bila u Korist nacionalno odgojenih i osviještenih Hrvatica i Hrvata stvorio je državu. Pomirbom, davanjem prednosti neokomunizmu pod nazivljem antifašizma nad zdravim Hrvatskim  nacionalizmom već u samom nastanku ne države, već Republike Hrvatske kao i   smanjenjem prava glasovanja i odlučivanja iseljeništvu a povećanjem prava političkog odlučivanja etničkim nehrvatskim manjinama taj se odnos snaga mijenja. Mijenja  na štetu Hrvatske i Hrvata koji su nacionalno i Domoljubno odgojeni i nastrojeni   i u korist tzv. Hrvata njihove djece i unuka, točnije  onih kojima je crvena Buržoazija i proleterijat bio kolijevka, mjesto postanka....životna filozofija i nit  vodilja.


Ove činjenice danas pokazuju i dokazuju zašto ima toliko komunističke indoktrinacije među mladeži koja se skriva pod  tzv Antifom u novostvorenoj a opet izgubljenoj Hrvatskoj. Koliko tzv. nacionalista Hrvata koje odmah etikatiraju Ustašama  predaje na fakultetima u RH? Koliko je u državnim tijelima? Ne mnogo zasigurno, pomirbom su opet ta mjesta preuzeli neo-komunisti koji se ne osjećaju Hrvatima niti žive, niti njeguju Hrvatstvo. Koliko je djece i unuka ustaša bilo na prvoj crti bojišnice, mnogo sjećam se a koliko je bilo Partizanske,proleterske?  Rijetko oni su uglavnom bili po uredima Obrane, pristožernim postrojbama, IPD službi i tako dalje. Koliko je pak s druge strane Ustaške djece i unuka privatiziralo tvrtke,tvornice gospodarske subjekte tijekom i nakon privatizacije? Rijetki su slučajevi. A koliko je Partizanskih, proleterskih sinova i unuka postalo vlasnicima nekada "Nardone Imovine", takvih je  mnoštvo. Pogledajte sami i proguglajte tko je bio čiji sin ili otac a danas su tajkuni....

Tko je tomu kriv? Ja zasigurno nisam,  zna se,  tko je....ali sam držim odgovoran za to stanje i o njemu moram zboriti, pisati, upozoravati te ga nastojati mijenajti.

Nikako  ova moja politički nepismena, domoljubno neosivještena i bipolarna nacija ne može shvatiti kako se od samog nastanka Hrvatske države, ako je tako mogu nazvati, zbivaju prijepori i borba dvaju frakcija drugova iz Komiteta i njihovih interesa. Jedni koriste kao političku polugu SDP drugi pak kao polugu  koriste HDZ od samoga početka. Oni na koje se referiram kao "Oni" ili frakcije, su danas duboko raspoređeni u obavještajno-informacijske, ekonomsko-trgovinske, Bankarske i na kraju u Političke sfere Hrvatske (ne države) već republike (pitam se čije). Napisao sam u jednoj klumni kako je Mesićev Klan je ovaj puta dobio mandat upravljanja Hrvatskom ( a to ne vidi niti sam HDZ korpus članstva) a Jožini su ovaj puta izgubili taj primat, točnije ništa se nije promijenilo, samo se zamijenilo i tako već više od dva desetljeća...

Tko to ne vidi bolje neka se ne hvata javnog političkog rada i bitke. Te i takve strukture nekada su naši protjerani Hrvati Domoljubi zvali drugovima UDB-ašima, danas ih nažalost zovu gospodom samo bez sufiksa pripadnosti toj organizaciji. Organizaciji koja ima svoje sljedbenike,sluge ,vodstvo i dalje, organizaciji koja ima sredstva,alat i volju polako mijenjati tijek povijesti, nacionalnu svijest do te mjere dok ljudi sami sebi u glavi ne povjeruju kako je sve bila zabluda u stvaranju i slobodi Hrvatske, te kako je prije slobode bilo bolje i kako su oni sposobniji od nas i naše generacije koja je od njih oslobađala hrvatsku ...I to je točno jer Oni sposobnim Hrvatima i domoljubima ne dopuštaju doći na čelo države ili politički utjecajnih postojećih političkih i drugih organizacija, a vidi se po tome što uništavaju i samo začimanje neke nove političke ili narodske opcije koja nije nastala njihovim utjecajem.

Satirički ću opisati te promijene koje se navijeke dogode kad prođu izbori i kad se izaberu novi-stari ili  crveni-plavi drugovi iz komiteta, med kojima ima nažalost podosta zalutalih mojih  Hrvata i samih Hrvatskih branitelja, no ili će shvatiti što pišem ili će im se poput mnogih do sada priključiti za svoje dobro i šutjeti. Ostaje nam dati im priliku i vidjeti...

Dakle dragi moji branitelji  što će se sada kad na čelo Hrvatske dođu plavi promjeniti? Mislite kako će to "nova" vlast poništiti, te odluke,zakone i uredbe dosadašnje vlasti, sve  te odluke crvenih kmera, kao što je to činila i do sada kad su se zamijenili u foteljama, bojim se kako neće. Vratit će nama braniteljima  naših 20% primanja  što je oduzeto, i onih 15% od Račana. Zabranit će blokade računa, ispoštovati dosadašnje ugovore. Svi koji su bili u Savskoj 66 zajedno samnom dobit će povišicu na mirovinu od "nove" vlasti, lova koja je dolazila na račun novoosnovane udruge tamo u šatoru podjeliti će se braniteljima koji nemaju nikakva  primanja, gospoda koji su dobili ugovore za svoje firme na temelju vođenja i upravljanja  prosvjedom zaposlit će na tih novih 200-njak radnih mjesta djecu Hrvatskih branitelja. Savjetnik predsjednice za branitelje će već sutra urgentno od nje tražiti pomilovanje za Veljka Marića i sve druge optužene što su branili Hrvatsku. Svojim će autoritetom spriječiti donošenje ovrha u presudama koje su protiv hrvatskih branitelja pokrenuli abolirani srbijanci. Intervencijom novog premijera, predsjednice države  i nove vlasti 6-orica Hrvata koji gule u Haagu će odmah biti vraćena u Domovinu, Svi tajkuni su iz straha od nove "Domoljubne" vlasti, a koji su i sami doživjeli naglo i iznenadno domoljubno prosvjetljenje , obećali su svečano kako će već idući mjesec vratiti onih 5 pokradenih državnih proračuna, kao i firme, dionice i zemljišta što su kupili pod vlastima  crvenih ili plavih ranije. 

A nova vlada i nova predsjednica će naplatom ratne štete Srbiji pokrenuti barem dvije unosne  gospodarske grane te time zaposliti 350 000 nezaposlenih....Lustracija je kažu  već u tijeku, četnici neće više biti samo u hrvatskoj Politici i policiji, već i dalje u Saboru i kojekuda na lokalnim razinama, stoje i čekaju svoj trenutak bogateći se hrvatskim kunama. Ne mogu kažu novoizabrani odmah maknut Pupovca i Stanimirovića iz vladanja Hrvatskom  jer imaju imunitet,  ali nema veze oni dobro dođu u  svakoj vlasti, za trgovanje. Sve to će sukladno dogovoru Domoljuba  stupiti  na snagu 01. travnja 2016 godine u podne. I time će nestati siromaštva, nezaposlenih, duga unutrašnjeg i vanjskog, smanjit će sebi samima  novi zastupnici primanja sa 25-35 000 kuna mjesečno na 7000 kuna ako ih u tome ne spriječe stari zastupnici, neće kažu koristi raznorazne benificije jer je država u krizi. Mlade  koji su trbuhom za kruhom iselili, će pozvati neka se vrate u Domovinu, jer eto sada nema više komunista na vlasti, sad kao više ne upravljaju državom,barem ne izravno. 

I tako u toj mojoj satiri koja je puna istina leži i samo riješenje problema zar ne?

SVE ĆE BITI BOLJE JER "OBA SU PALA"


"Oba su pala" kojom se općenito opisuje uspjeh, odnosi se na jedan od najslavnijih događaja Domovinskog rata, kada su hrvatski branitelji Goran Pauk i Neven Livajić oborili dva zrakoplova tipa Jastreb, neprijateljske JNA. NO PITAM VAS KAKO SU ZAHVALJUJUĆI POLITIČARIMA TA NAŠA DVA HEROJA I RATNIKA ZAVRŠILA? Piše to na transparentima,na društvenim mrežama, i time moja braća po oružju branitelji pokazuju kako smo uspješno srušili dva neokomunistička djelatnika. No jesmo li srušili komunizam i antihrvatske političke mecene? Ne veselite se uspjehu onih koji preko Vaših leđa do njega dolaze i to odmah zaboravljaju čim se po vašim leđima  popnu na vlast.  Nikako da moj narod, posebice branitelji progledaju, nikako..Daj im Bože Vida, sluha i pamćenja jer brzo zaboravljaju što su im i jedni i drugi  koji su Hrvatskom upravljali , od njih samih i od Domovine učinili crveno-plavi drugovi iz Komiteta..
"U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga "

BOG I HRVATI - ZA DOM SPREMNI !

U ime H.V.R ČUVARI DOMOVINE-Pokreta Ustanici
                  Mario Maks Slaviček

Nema komentara:

Objavi komentar