četvrtak, 30. ožujka 2017.

Gospodo drugovi da je prava Hrvatska vlast bili bi Vas puni zatvorski krugovi.

Gospodo drugovi da je prava Hrvatska vlast bili bi Vas puni zatvorski krugovi.

Dok se „Briselski“ dječaci zabavljaju spašavanjem  svojih mentora, ispunjavanjem kvota i poglavlja EU.ropske koje njihovi prethodnici i prethodnice niti pročitati nisu znale a ministri izborom tko ima najljepšu tajnicu, dokle u saboru sjede otvoreni protivnici stvaranja Hrvatske države i državni neprijatelji od  davnina, nema Hrvatske po mjeri Hrvata. Dokle  hrvatski puk  biva  lažima koje im svakodnevno serviraju orkestrirano mediji u rukama baš onih kojima smeta sve što je Hrvatsko a mladež mora bježati jer im nema kruha u državi ako ne pripadaju jednom od krila KPJ u liku SDP-a ili novonastalog HDZ-a dotle nema Hrvatske za kakvu smo mislili kakvom će biti po riječima onih koji su nam obećavali kako će naša Hrvatska biti poput Švicarske.

Danas kad pogledam djecu tih koji su se umjesto puške i motike uhvatili onomad politike, njima ova Hrvatska i jest kao Švicarska, točnije njihovi roditelji su manje više švicarci jer im je tamo gotovina izvučena iz Hrvatske. Prodali su naše banke, šume,obalu,vode njive samo kako bi se dodvorili svojim novim gospodarima isti oni koji su služili u onom sistemu protiv kojeg i od kojeg smo se odvajali jer su i u njem u oni koji su njegovali hrvatsku riječ,pismo,vjeru,pjesmu i običaje morali bježati sa svojih ognjišta.

Propao Todorić kažu, nije propao Todorić,  on ima „ušteđeno“ nekih 200 milijuna eura koje mu nitko
neće ovršiti radi duga kao što ovršuju svakom poštenom u Hrvatskoj ako ne plati svoje obveze. Nije propao Todorić, propale su tvrtke i ljudi koji u njima rade jer nemaju poštenu vlast koja bi ih zaštitila provodeći Ustav i zakone jednakopravno prema svima. Propao je i Pevec pa mu nije nitko pomagao, propadale su i druge tvrtke sa zaposlenima i nije nitko za njih skakao u pomoć. Nema budućnosti vlasti u  državi  narodu u kojoj se zbog kršenja zakona  vrijednosti 100 kuna ide pod ovrhu ili na robiju a zbog kršenja zakona milijunskih vrijednosti. Drugovi iz Komiteta su sebi stvorili državu po mjeri i u njojzi dobro žive sa svojim jatacima kroz kojekakve „ne vladine“ udruge koje  plaćaju našim novcem kako bi pljuvali po svemu državotvornom. Kako bi obezvrijedili  sve što je Hrvatu u Hrvatici sveto.

Ovi koji su već 20+ godina na vlasti po svom ponašanju se može kazati kako nisu iznikli iz Hrvatskog doma i nisu u svojoj biti i biću Hrvatskoga roda niti su odrastali uz Hrvatska ognjišta iako su začeti,rođeni na hrvatskoj zemlji. Zašto to mogu sa sigurnošću kazati ? Po iskustvu, naime oni koji su nakon drugog rata ostali Hrvatima i nisu poklekli nauku komunizma i tzv. antifašizma  krišom su sanjali i voljeli Hrvatsku, skrbili se o njojzi i njenim povijesnim,društvenim, vjerskim,prirodnim ljepotama i bogatstvima za razliku od onih koji su Hrvatstvo zamijenili Drugarstvom. Ti su Hrvatice i Hrvati nastavili po nauku,tradiciji svojih predaka čuvati sve Hrvatsko, za razliku od onih čiji sinovi i danas rastaču,rasprodaju,uništavaju jer se Hrvatima ne osjećaju i Hrvatskom biću ne pripadaju. Zamijenili su  Hrvatsko za Drugarstvo, tako je to učinio i Todorić stariji pa zašto bi drugačije postupao Todorić mlađi? Kad bi Todorić mlađi imao mudrost Hrvatstva a ne Drugarstva onda bi poput mnogih Hrvatica majki koje su nakon onoga rata ostale bez Hrvata muževa  imao znanja i vještine upravljanja imanjem od nekoliko duluma škrte zemlje s kojih je othranjeno petoro ,šestoro i više djece,Djece koja su s Hrvatske zemlje, na toj zemlji i uz tu zemlju koju im je ostavio otac njihova oca voljeli svoj rod i dom,njegovali i čuvali svoje  običaje, jezik,pismo, vjeru sve ono što je postalo tuđe i strano novonastalom negdašnjem Hrvatu, tada i danas Drugu i proleteru.

Mijenjaju povijesne činjenice, obmanjuju varaju,kradu, lažu i sve to  čine iz slasti prema vlasti. Iz mržnje prema Hrvatstvu prema  Bogu,Rodu i Domu kojega se odriču i niječu. Priklonili se obitelji Zidara a odrekli obitelji Tesara. 

Kakva je vlast i silovanje demokracije pokazuje potpisivanje ove posljednje  tzv. Jezične Deklaracije. Njih šaka jada na štetu i protiv  čitave nacije...A Vlast šuti. Krše se zakoni, krši se Ustav i Ustavna zaštita jezika i nitko od izabranih dužnosnika iz  nekada državnog a danas upitno Hrvatskog Sabora ne radi svoj posao za koji je prisegnuo, ne štiti i ne čuva Ustav.

Hrvatski jezik je ustavna kategorija. 
Članak 12. stavak 1. Ustava Republike Hrvatske glasi: 
"U Republici Hrvatskoj u službenoj je uporabi hrvatski jezik i latinično pismo."
Ustav RH ne poznaje NITI PRIZNAJE zajedničke jezike nego strogo razlučuje hrvatski jezik i latinično pismo od drugih jezika i ćiriličnog pisma.

Dakle iz toga se dade zaključiti kako  ta grupa koja je inicirala potpisivanje deklaracije o nekakvom zajedničkom jeziku „ovih“ prostora krši Ustav zemlje čiji su državljani. I tu se pokazuje  njihova sprega s aktualnom i bivšim vlastima jer eto za te i takve čini se ne vrijede zakoni i Ustav države u kojoj žive, ne vrijede i oni sebe drže iznad ostalih državljana jer niti jedna institucija nije reagirala na kršenje Ustava i zakona tim njihovim ponašanjem.

Ako smo pred zakonom i Ustavom svi mi koji živimo u Hrvatskoj, mi Hrvati i oni koji se ne smatraju

Hrvatima jednaki,  tražim ovim putem neka  vlasti u Hrvatskoj zaštite i Ustav i zakone i nas Hrvate od tih i takvih potpisnika kojekakvih Deklaracija koje uništavaju moj hrvatski jezik. Neka pokrenu protiv njih kaznene i prekršajne prijave za nepoštivanje Ustava i zakona države Hrvatske. Taj njihov potez kao i mnogi drugi potezi koji su na štetu Hrvata i Hrvatske, a povlače ih  oni koji su Hrvatstvo zamijenili za Drugarstvo, mijenjaju Hrvatsku za  Balkan i  „ Ove prostore“ nije ništa drugo nego zloporaba Demokracije.


Neka Vam  u mislima bude domovina, u srcu odanost a u desnici snaga. Ničija nije sjala do zore pa neće niti njihova, ostaje na nama kako ćemo urediti državu koju su naši djedovi sanjali a mi je kakvom takvom očuvali, vratili joj grb i zastavu. Sada je red u njojzi napraviti reda, po cijenu da je srušiti i iz početka graditi, jer ovakva  kakva je sada napravljena činjenica je kako ne valja. Jezik se kao i vlastita povijest čuva učenjem, narod čuvanjem tradicije i običaja, država se čuva mačem a sve to zajedno se čuva vjerom. Zato braćo i sestre Hrvatice i Hrvati nikada ne zaboravite kako ono od čega si nastao zavisi od genetike, a ono u što ćeš se pretvoriti zavisi od politike. Stoga pazite koga je u što pretvorila politika, ne birajte one koji nisu Bogu vjerni i za dom spremni ako držite  Hrvatske , vidite što su nam od Doma, Roda i Domovine učinili oni kojima je politika Hrvatstvo pretvorila u Drugarstvo.

U ime  Hrvatskog Vojničkog Reda
         ČUVARI DOMOVINE
          Mario Maks Slaviček

Nema komentara:

Objavi komentar