petak, 6. prosinca 2013.

GENETSKO IZDAJSTVO U HRVATA OD NEKAD DO DANAS...

GENETSKO IZDAJSTVO U HRVATA OD NEKAD DO DANAS... PDF Ispis Unesi e-mail
Autor Mario Maks Slaviček   
Četvrtak, 05 Prosinac 2013 13:00
Postavi članak na svoj profil

U Spomen na prosinačke Hrvatske žrtve iz 1918

Čitajući povjesne događaje što su se zbili na današnji dan u burnoj, napaćenoj i izdajom protkanoj povijesti nas Hrvata.

Na današnji dan predak jedne od „viđenijih“ po putovnici i podrijetlu Hrvtaskih političarki , ali po duhu, uvjerenjima, svjetonazoru duboko Jugoslavensko-Orjunaške orjentacije Dr. Vesne Pusić Grga Budislav Anđelinović je započeo kao pripadnik Pravaštva, da bi se zajedno sa Trumbićem odmetnuo od Ante Stračevića i počeo biti štovateljem Orjune , Jugoslavenstva i Četništva. Kako to i danas biva potvrđeno Grga je počevši raditi za Orjunu, Četnički pokret i Masone naglo napredovao u karijeri te
je obnašao u kraljevini Jugoslaviji razne ministraske dužnosti do njezina raspada. U tom svom „obnašanju“ službe najzanimljiviji dio biografije dr. Grge Budislava Angjelinovića je gušenje pobune hrvatskih vojnika 5. prosinca 1918. na Trgu bana Josipa Jelačića, te suradnja s četnicima tijekom ratnih godina. Prosinačku pobunu koju je po zapovijedi dr. Grge Budislava Angjelinovića u krvi ugušila policija.Novine su morale šutjeti, da ih ne stigne sudbina pravaškog dnevnika "Hrvatska", kojemu je šef policije dr. Grga Angjelinović 4. prosinca 1918. zabranio daljnje izlaženje. Ubijeni su: Slavko Šćukanec, Sentmartoni, Miroslav Svoboda, Viktor Kolombar, Miloš Mrše, Mato Gašparović, Mijo Staničer, Stjepan Jureša, Josip Lupinski, Ferdo Veršec, Nikola Ivša, Dragutin Kostelac, Andro Martinko i Antun Tašner-Juričić...pokoj vječni daruj im Gospodine.

Razloge pobune sami vojnici kasnije su ovako objašnjavali: "U uzornom redu stupahu postrojbe u pravcu Jelačićevog trga uz ogromnu pratnju rodoljubnog građanstva. Naša je namjera bila proglasiti slobodnu hrvatsku republiku. Uz to se putem izražavalo veliko narodno ogorčenje protiv Srba povicima: "Dolje srpska dinastija! Dolje kralj Petar! Dolje srpski militarizam!" "Po svojoj dužnosti smatrao sam da treba prvi da počnem i ja se tim krvavim rukama ponosim",kazao je dr. Grga Budislav Angjelinović nakon pokolja hrvatskih prosvjednika protiv uspostave Jugoslavije. Premda je znao da je riječ tek o manifestaciji, Angjelinović je svjesno želio proliti krv da bi se u Beogradu mogao hvaliti kako je on umirio Zagreb.

Zašto je ovo Važno nama Hrvatima pitat će se mnogi koji budu čitali ovaj tekst. Važno je da se vidi kako je važna obitelj koju ovih dana pokušavaju uništiti, važno je kako bi se vidjelo da pojedine obitelji koje za sebe tvrde da su hrvatskih korijena generacijama služe stranim ugnjetavačima i neprijateljima Hrvatske, važno je kako bismo mi koji smo u svima takvima jedno vrijeme imali Hrvtasku nad kojom nisu imali kontrolu.
Ponajprije je važno kako bismo naučili našu djecu da uče svoju povjest, našu Hrvtasku, a to nije ona povijest koja se uči iz knjiga jer Hrvatima nisu dane pisati knjige po istini nego po volji i željama prijašnjih režima. Najtoćnija povijest nas Hrvata je ona istina koja se zabranjuje i zbog čijeg se štovanja kažnjava.

Idemo dalje sa geneologijom izdaje predaka i potomaka Angjelinović-Pusić Danko Anđelinović, djed Vesne Pusić, bio suradnik četničkog vojvode
Danko Anđelinović, djed po majci Vesne Pusić, bio je dugogodišnji prijatelj Đure Vilovića, jednog od najutjecajnijih dalmatinskih ORJUNA-ša i bliskog suradnika Draže Mihajlovića.
Danko Anđelinović (1891.-1963.) rođen je u Makarskoj. Po uzoru na svog starijeg brata Budislava Grgu Anđelinovića (1886.-1945.), jugoslavenskog ultranacionalistu, koji je na najbrutalniji način ugušio pobunu hrvatskih domobrana u Zagrebu 1918., i mlađi je Anđelinović postao jedan od značajnijih kotača velikosrpske diktature u kraljevini SHS, za što je nekoliko puta odlikovan od strane dinastije Karađorđevića.

Da ne bi završilo na tome čak je i otac naše aktualne ministrice Vanjskih poslova dr. Vesne Pusić koja nas je svim silama željela podjarmiti novoj uniji Europskoj kako bi i dalje njena obitelj bliža i šira uvijek bila odlično plaćena sluganska mašinerija protiv samostalne Hrvatske, naravno prije toga uvijek surađivajući sa inteletualcima ili organizacijama prohrvatske orjenatacije koje bi na kraju bile izdane i prodane a to su preci i potomci uvijek lijepo uhljebili. Eugen Pusić bio je natporučnik u NDH dakle po ranije ustaljenoj šabloni i provjerenom obrascu svaka vlast je slast pa makar se ne slagali sa njenom ideologijom. Ne čini li Vam se da je tako tekla karijera i dr. Vesne Pusić?

Da Sumiramo priču za Današnji dan otprilike ovako potomak Grge Andjelinovića koji danas poput predaka djeluje protiv Hrvatskje i Hrvata ali uvijek u vlasti ili pri vlasti Dr. Vesna Pusić :

Anacionalna.
Šoroševka.
Feministica.
Promicateljica «homoseksualnih brakova», koja «spolnu orijentaciju» stavlja na istu razinu s vjerskom pripadnošću.
Teoretičarka jugo-komunizma, režimska intelektualka u Yu. Pod očevim nadzorom piše disertaciju o «Ulozi kolektivnog odlučivanja u realizaciji radničkih interesa», jednu od apologija lažnoga titovskog samoupravljanja.
U Hrvatski Državni Sabor ušla, partijskom alkemijom, s manje od 4 % glasova, na listi marginalne stranke jugoidnih apatrida, HNS.
Zagovornica «građanske države», u kojoj nema većinske nacije, ali ima nacionalnih manjina.
Fanatična zastupnica teza o «ravnovjesju krivnje» te o «hrvatskoj agresiji na BiH» (premda je riječ o istom teritoriju i narodu, te sporazumu o vojnoj pomoći). Sustavno vrijeđa hrvatske ratnike.
Cinična promicateljica ljudožderskog liberal-kapitalizma.
Suradnica anglo-saskih službi, koje je pripremaju za preuzimanje vlasti u RH (zajedno s Bancem, Puhovskim, Goldsteinima...); izvršiteljica američkih naloga za destruiranje hrvatske države i porobljavanje hrvatske nacije. Američka joj je diploma uz protekciju, mimo zakona, nostrificirana po munjevitom postupku.
Autorica predizbornih laži poput one o «otvaranju 200 tisuća radnih mjesta».
Desna ruka svojega stranačkog druga, Stjepana Mesića, tragikomičnog predsjednika izdaje i grobara hrvatske države.
Pusićku su stvorili špijunski mediji koji rade za istog, njezinog gospodara. Izvikali su je u lidericu «građanske Hrvatske» ne bi li preko nje poništili rezultate hrvatskoga nacionalno-osloboditeljskog prevrata 1990 i Domovinskoga rata 1991-95. Pojavila se 1997 iz američkog političkog laboratorija, stvorena i lansirana za rušenje Hrvatske. Jedna od najopasnijih figura jugo-restauratorskog režima.
Otac: Eugen Pusić (*1916, Zagreb), Židov, mason, kao sociolog i pravnik djeluje u NDH. Kada su ga partizani htjeli smaknuti, Englezi ga spašavaju: radio je potajno za njih. Preko Eugena, i Vesna se povezuje s britanskom obajveštajnom službom; dobiva kuću u Londonu. U Yu, kao štićenik Rikarda Langa, Eugen postaje vodeći teoretik samoupravljanja, ali i US-uprave, jugoideolog i vodeći antinacionalist. Epizodu 1941-45 u životopisima prešućuje.
Majčin stric: Grga Angjelinović, pravaški renegat, mason, orjunaš. Ministar u Karađorđevićevoj vladi, šef zagrebačke policije. «Proslavio» se organizacijom masakra stotinjak hrvatskih prosvjednika protiv novostvorene Yu 5. XII 1918 na Jelačić-placu («Prosinačke žrtve»).
Brat: Zoran Pusić – «Goljup», prirodoznanstvenik, borac za «ljudska prava», apatrid i kozmopolit. Najglasniji u kampanji za povrat sramotnog oznaškog imena «trg žrtava fašizma» u Zagrebu.
Muž u sjeni, Litvanac američkog državljanstva.
Mentor: Eugenov intimus Židov Slavko Goldstein, jugoslaven («Hrvatska samo kao dio J. može u Europu!», srboljub (još 1992 svoju zajednicu naziva «jevrejska opština», prekida suradnju s Maticom Hrvatskom jer se usudila objaviti Tuđmanovu knjigu «Bespuća povijesne zbiljnosti». Uveo Vesnu u zloglasno Sorosevo «Otvoreno društvo». te u protuhrvatski časopis i nakladni zavod «Erasmus», koji je usred rata zahtijevao ostavku izabranog Predsjednika. Poslao Vesnu na gostovanje i brifiranje u Ameriku.
POUKA: Čuvajte se budućnosti ako ne znadete tko je tko bio po istini u prošlosti. Povijest koju Vas uči Vaša obitelj, Vaše bake i djedovi je povijest po istini. Knjige pišu režimi i oni koji žive od režimske plaće. Čast iznimkama dakako, no njihove knjige nećete naći na polcama Javnih knjižnica nažalost.


Da se ne zaboravi: „Biti ustaša ne znači isticati se time i nositi oznaku U, nego više znači nositi načela ustaškog pokreta u srcu, nego na čelu.“ - Blaž Kraljević

„ U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga“

Mario Maks Slaviček
Ustanik

Nema komentara:

Objavi komentar