srijeda, 20. siječnja 2016.

HEBE LUD ZBUNJENOG I NAPRAVI MUNJENOG



Kako domoljubno nag**iti vlastiti narod i birače. Pa evo kako to čine svi u Hrvatskoj kad se zamjene
Hit u Srbiji Kolinda čestitala dragom Predjedniku Srbije...Četniku.
na vlasti bilo SDP sa satelitima, bilo HDZ sa satelitima.

A stigla je Kolindica između miješanja čvaraka, topljenja masti, vožnje Helikopterskog simulatora,postavljanja pločica izjaviti i ovo, što Vas koji ju jako ljubite i volite ne zabrinjava izgleda.

Jirinej "peva" četničke...
I tako. reče Kolinda predsjednica Hrvatske: "Prošlo je 20 godina od mirne reintegracije. Rezultat je to mudrosti Franje Tuđmana i tadašnje vlade, ali i vodstva Srba na ovom području. Zato zahvaljujem svima koji su tom procesu dali svoj obol. Tada smo započeli novu fazu u odnosima s Republikom Srbijom koja je danas prijateljska država. SRBIJA PRIJATELJSKA DRŽAVA?!? Predsjednice jeste li se Vi napila tinte rekla bi moja pokojna punica, slušate li Vi i Vaši savjetnici što,kako i gdje se to u povijesti odnosa Hrvatska -Srbija "prijateljski" ponašaju Srbijanci i Srbija?!? Nastavit ćemo pomagati Srbiji i drugim državama na ovom području na njihovom putu prema Europskoj uniji i NATO-u onima koji to žele. Reče žena ,majka, kraljica Predsjednica Hrvatske kako ju nazivaju naivni hrvatići i ostade živa.


Dakle koji smo onda kukuruz ratovali ako ćemo surađivati i podupirati Srbiju na njenim putevima?!? Točnije ako ćete to činiti Vi koji sebe nazivate Domoljubnom Koalicijom. Omiljeni Vam NATO koji Vas je indoktrinirao i obučio Predsjednice baš kao i EU i EU funkcioniraju po ključu,brojnosti stanovnika pa će tako, zahvaljujući čini se Vama kad se izbrišu međunacionalne granice (Srbijanskim ulaskom u EU i NATO) između RH i nje bez ispaljenog metka dobiti granicu Virovitica - Karlovac - Karlobag, već su u političkom smislu tu vlast jer su donačelnici,dogradonačelnici u tom potezu baš kao i dožupani Srbijanci i uglavnom nekdašnji četnici, kuće su im svima obnovljene za razliku od Hrvatskih u tom području.

S druge pak strane povratnici iz Srbije dolaze dok mladi Hrvati iz tih krajeva odlaze. I gle čuda sve se to zbiva u krajevima u kojima je najvećim dijelom HDZ na vlasti vlasti na moju žalost i njihovu sramotu.

Fuj , gadite mi se svi Vi. i SDP i HDZ i Kolinda i Karamarko i Josipović i Mesić i MIanović sve je to
ista priča ista se ista politika se nastavlja. I gle čuda Srbijanci neće ni lipe platiti za pobijene Hrvate,uništene kuće, Crkve i drugo. Nema priče o naplati ratne štete srbiji koja je gotovo 50 mlrd dolara sveukupna izravna i neizravna kao posljedica agresije i nametnutog rata, jer eto treba ih podržati kažu veliki hrvatski domoljubi....Dočim se s druge pak strane našim hrvatskim braniteljima ovrhama oduzimaju kuće primanja za naplatu štete četnicima i civilima koji su 99% napadali i/ili podržavali agresiju i ratnu pobunu na Hrvatsku.

U isto vrijeme Karamarko i njegovi kandidati najavljuju mogućnost da Ćirilica bude u školama ali "samo" izborno ili fakultativno. Znadu li rektori,ministri i drugi hrvatski političmari kako se postupa prema Hrvatima u Srbiji ili Republici Srpskoj, kako se postupa prema njihovim potrebama za kulturom jezikom i životom? Bit će da ne znaju. Ne dao bog da je ovo što su izjavili Kolinda i Karamarko izašlo iz riječi njihovog pandana Milanovića odmah bi velike domoljube i dupeljubne snage skočile na noge jer to je kazao Komunjara. Slažem se no dragi moji vrli domoljubi Hrvatice i Hrvati po ovim izjavama koja je između politika i vodstava HDZ-a i SDP-a razlika?

I gle čuda za sam kraj godine i potvrde svoje inauguracije te dolaska na vlast na noge baš kao i SDP-*ejci kad su na vlasti i svi predsjednici od Mesića preko Josipovća do Kolinde, trkom čestitati Pupovcu ,Stanimiroviću i ekipi pravoslavni Božić: Čak i pravoslavnim popovima koji su tek prije neki dan pjevali sa svojom srbijanskom pastvom "Oj vojvodo Sinđeliću" i "Sprem te se spremte Četnici" iz ljubavi prema Hrvatskoj. Kao da nema drugih pravoslavnih Crkvi i manjina u RH osim Srbijanske, kao da nema zaslužnijih pravoslavaca poput onih koji su branili Hrvatsku pa nisu mogli njima čestitati i sa njima proslaviti pravoslavni Božić.

Enver arnautović branio Hrvatsku sa 16 godina razbio ćirilićnu
ploću dobio 2 godine zatvora za njega nema abolicije ali za četnike ima
Zanima me što će na sve ovo reći Savska, vrle braniteljske tzv. Krovne Udruge, HVIDR-e
, Generalski Zbor, Stožeri ali i svi oni obični ljudi za koje se nadam kako ovakove izjave i ponašanje tih "Hrvatskih" političmara ne podržavaju.Sram me je i stid ako su ovakve izjave mjerilo domoljublja i hrvatstva, jer ja onda nisam niti domoljub niti Hrvat pošto ne djelim stavove niti Karamarka niti Kolinde koji su sada vlast , baš kao što iste takve stavove samo izravnije štetne po Hrvatsku nisam podržavao kod onih za koje znam da nisu ali i ne glume domoljube poput SDP-a HNS-a iliti Kukurikavaca ranije.

Pametni su oni moji subranitelji koji su mi kazali, " Ma odj**i to sve Maks ostavi se politike dođi za nama Van iz Hrvatske živi i radi zašto se raspravljaš sa budalama i pokušavaš im otvoriti oči, ispadaš veća budala od njih. Dao si svoju mladost za stvaranje Hrvatske ne mogu ti odbiti pera po tom pitanju.Ostavi se njih i politike i uživaj u životu, boriš se sa vjetrenjačama".

Možda su u pravu, možda se treba držati one mudre izreke "Pametniji popušta" moj prijatelju Envere
Enver Arnautović stoji skroz desno (sa RPG-om u ruci)
čini mi se da smo tada bili u Zadarskom zaleđu držali
položaje na imanju kojem je vlasnik Karamarko,
no njega tamo nije bilo te godine :-)
koji si morao Van iz Domovine što si polupao ćirilićnu ploču, što te Predsjednica nije imala hrabrosti baš kao i druge za tvoje zasluge od zatvora abolirati. Možda si u pravu...

No moram ti baš iz dišpeta, inata kazati. Možda je dobra ta što si mi kazao da pametniji popušta, no odgovorit ću i tebi i njima brate po oružju,isto tako izrekom koja kaže: " Kad bi pametniji uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale..."

Svijetom možda ne vladaju ali našom Hrvatskom zasigurno da...od izbora do izbora....

Sve vas lijepo pozdravljam starohrvatskim pozdravom koji Znamo Da im Smeta....

BOG I HRVATI - ZA DOM SPREMNI !

" U Mislima Domovina , U Srcu Odanost, U desnici Snaga "

U ime H.V.R ČUVARI DOMOVINE
Mario Maks Slaviček

Nema komentara:

Objavi komentar