četvrtak, 7. svibnja 2015.

ZAPOVIJED


Kad bi Hrvatskom upravljali državotvorni Hrvati, kad bi bilo sloge i zajedništva, kad bi se učila istina i povijest o Hrvatskoj. Kad ne bi neokomunisti, UDBA-ši, KOS-ovci i njihove sluge drmale sustavom Hrvatske. Kad bih ja imao mogućnost i poluge vlasti, onda bih zbog nasrtaja na svehrvatsko koje se već duže godina odvija nad Hrvatskom i Hrvatima a kulminira okupacijom Zagreba od strane Partizana i domaćih izdajnika ovih dana, kad bi se mene i ljude poput mene pitalo onda bih izdao ovakovu zapovijed...kad bi....





               H.V.R ČUVARI DOMOVINE
MINISTARSTVO DOMOVINSKE SIGURNOSTI
        ODJEL INFORMACIJSKE SIGURNOSTI
         ODJEL ZA LUSTRACIJU I ABOLICIJU
ODJEL ZA POVIJEST JEZIK,PISMO I ĆUDOREĐE

Klasa:023-08/02-08/15
Ur.Broj:511-08-02-08-742
Zagreb: 02.kolovoza 2015


ZAPOVIJED ZA OBRANU GRADA ZAGREBA


Hrvatska vojna izvještajnaslužba MINISTARSTVA DOMOVINSKE SIGURNOSTI ovim dokumentom MDS br. 36-1 od 02.05.2015. god., izvješćuje Hrvatski narod i pučanstvo grada Zagreba da Prema raspoloživim podacima o dosadašnjim borbenim djelovanjima postoje saznanja kako su Partizani na Zagrebačkom prostoru i šire upotrebljavali i u potrebljavaju aktivnosti, ikonografiju te obilježja totalitaranog antihrvatskog komunističkog režima te nameravaju iste primenjivati posebno kroz diverzantsko-teroristička djelovanja putem natihrvatskih medija, političara, udruga i asocijaca kao i takovih pojedibnaca. Objekti napada bili bi u suštini putem javnog i medijskog djelovanja Hrvatice i Hrvati u stambeni područjima grada Zagreba i to na položajima , Zagreb Centar, s te druga područja javnih okupljanja. Napad na Hrvatsku nacionalnu svijest odvijat će se kroz Komemoracije, tribine, izložbe, konferencije, koncerte, zakuske, radionice i seminare, sve to započinje dana,6. svibnja i trajat će do 10.svibnja, a kulminacija napada najavljuje se za sam dan 8. svibnja., kada će se antihrvatskodjelovanje , na različite načine, održavati kroz cijeli dan na više lokacija glavnog Hrvatskog grada. Cilj ovih napdajnih i subverzivnih djelovanja je nanošenje štete istini o Hrvatskoj povijesti kako države tako i Grada zagreba. Veličanje antihrvatskih elemenata i snaga koje su u povijesti djelovale protiv samostalnosti hrvatske države i naroda.

PROCJENA NEPRIJATELJSKIH SNAGA:
Temeljem obavještajnih podataka u napadajnim aktivnostima na hrvatsku državotvornost sudjelovat će u napdajnim aktivnsotima:
GONG, Documenta, Mreža antifašistkinja Zagreba i ostale srodne udruge već danima najavljuju veliko obilježavanje 70. godišnjice oslobođenja Zagreba i pobjede nad fašizmom.

LOGISITČKA POTPORA
NEPIRAJTELJSKIH ANTIHRVATSKIH SNAGA: organizirano pod pokroviteljstvom Vlade RH, Grada Zagreb, Gradske Skupštine Grada Zagreba i Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista Zagrebačke županije i Grada Zagreba…

Iz svega narečenog izdaje se svim hrvatskim nacionalnim, i nacionalno osvještenim snagama slijedeća:


- Na temelju Ustavnih prava iz članka 17. Članka 35. Članka 43. Ustava RH a u cilju primjene povijesnih, etičkih, nacionalnih, tradicionalnih, domoljubnih načela borbe protiv aatihrvatskih djelatnosti unutrašnjih i vanjskih neprijatelja hrvatske opstojnosti i državotvornosoti



Z A P O V I J E D A M

  1. Svima nacionalno osvještenim državotvornim Hrvaticama i Hrvatima ignorirati i bojkotirati medijske istupe subvezrzivnih antihrvatskih elemenata, medija, organizacija i pojedinaca.

  1. Samorganiziranje pučanstva u svim dijelovima Hrvatske na otpor politčkim organizacijama i strukturama koje su hrvatsku potčinile i poredaju u ruke najezdi ostatka komunizma i Partizana.

  1. Ujedinjavanje i samoorganiziranje udruga Hrvatskih Branitelja u jednu jedinstvenu organizaciju po načelu Senata u kojem bi svi predsjednici braaiteljskih udruga proisteklih iz DOR-a svoje barjake podčinli Hrvastkom državnome stijegu, te time stvorili jaku obrambenu snagu kao korektiv svim tim ranije pobrojanim ANTIHRVATSKIM ELEMENTIMA u javnom i političkom prostoru Hrvatske.

  1. U provedbi ove zapovjedi povoditi se načelima sloge, solidarnosti i na temeljima Hrvatske borbe za samostalnost i neovisnost od stoljeća sedmog do današnjeg dana.

  1. Po žurnom postupku pokrenuti postupak Lustracije i ukidanje abolicije, refererirajući se na razdoblje 1945-2015

  1. Ova zapovijed stupa na snagu ODMAH, a za njenu provedbu činim odgovorne sve predsjednike Braniteljskih udruga, umirovljene Hrvatske Časnike, Dočasnike i vojnike
                              " U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga"

BOG I HRVATI – ZA DOM SPREMNI !

U Zagrebu 02.svibnja 2015                           H.V.R ČUVARI DOMOVINE- Pokret Ustanici
                                                                                                Mario Maks Slaviček




Nema komentara:

Objavi komentar