nedjelja, 11. kolovoza 2013.

"Slučajno" su na vlasti oni koji Hrvatsku nisu željeli

"Slučajno" su na vlasti oni koji Hrvatsku nisu željeli

Objavljeno Srijeda, 29 kolovoza 2012 14:00

Slučajno!?


Slučajno je premijer razotkrio svoje istinske namjere, svoj odgoj i ideologiju. Slučajno, kao što je „slučajno" izbjegao staviti se na raspolaganje kad je trebalo braniti Hrvatsku i njen puk, a za razliku od mnogih, on je itekako to morao, jer je imao dovoljno godina da to učini i u konačnici Ustav u koji se danas kune mu je to i nalagao.
Zoran Milanović„Slučajno" danas Hrvatskom vlada oligarhija tajkuna, političkih otpadnika iz centralnog komiteta i pripadnika obavještajne zajednice UDBA-e i SDB-e, duboko umreženih s euro masonerijom. Da, reklo bi se slučajno. No, da Vas podsjetim, još pokoji puta, jer je općepoznato da je u nas Hrvata slabo pamćenje spram zla kojeg nam učiniše kao što je to još davno rekao Stjepan Radić.
Dakle slučajno su neki „slučajni" četnici, nakon što je hrvatski puk sa 94.6% izglasao na referendumu želju za samostalnom i neovisnom Hrvatskom pobacali Politički otpad„Slučajno" danas Hrvatskom vlada oligarhija tajkuna, političkih otpadnika iz centralnog komiteta i pripadnika obavještajne zajednice UDBA-e i SDB-e, duboko umreženih s Euro masonerijom. Da, reklo bi se slučajno. No, da Vas podsjetim, još pokoji puta, jer je općepoznato da je u nas Hrvata slabo pamćenje spram zla kojeg nam učiniše kao što je to još davno rekao Stjepan Radić„slučajne" balvane i sa „slučajno" naoružanim pripadnicima srpske manjine „slučajno" getoizirali mjesta u kojima su do tada „slučajno" živjeli.
„Slučajno" su pucali po legitimnim postrojbama policije od Plitvica do Borova Sela, „slučajno su se događala okupljanja „srpskog naroda" koja su u svojim govorima evocirala „slučajnu" Veliku Srbiju.
„Slučajno" se dogodilo da baš tada hrvatski puk dobije embargo međunarodne zajednice koja je pak „slučajno" cijelo vrijeme na strani Slobe Miloševića i daje mu vremena da riješi „ slučajnu" krizu u bivšoj Jugoslaviji.
Stipe MesićPreviše slučajnosti u prvim godinama rata, poput slučajne „pomirbe", poput ulaska UDBA-e u institucije novonastale hrvatske države, poput iznenadne propasti tisuća poduzeća, „slučajnog"načina privatizacije, „slučajnog" ne provođenja lustracije.
„Slučajno" u našoj zemlji i dalje u i na vlasti ostaju oni koji Hrvatsku nisu željeli niti su se za nju borili. „Slučajno" se dokapitaliziraju i saniraju banke, pa „slučajni" premijeri državni dužnosnici to sve kao „slučajno" prodaju u bescjenje. Mesić po dijaspori „slučajno" pjeva pjesme koje su danas „slučajno" zabranjene na hrvatskim krugovalima.
E rekao bih da im je sve to malo izmaklo „slučajno", kad je goloruki hrvatski puk nimalo slučajno pobijedio njihovu JNA, i nimalo slučajno kroz ratne operacije prvo odbio napadaje, a u konačnici s Bljeskom i Olujom oslobodio po riječima premijera Zorana Milanovića „slučajnu državu".
Nimalo slučajno svaki pametan političar mogao je takav ishod i predvidjeti poznavajući nimalo slučajnu hrvatsku povjest i vojničke vještine Hrvata. Na njihovu žalost nimalo slučajno ostade nas živih sudionika tog vremena koji se niti slučajno tih dana ponosa i slave ne ćemo Nimalo slučajno„Slučajno" se u udžbenicima ne nalaze najveće hrvatske bitke Domovinskog rata, slučajno na nacionalnoj televiziji gledamo nimalo slučajne srpske emisije i filmove, nimalo slučajno estradnjaci koji su na povodcu UDBA-e još od 70-ih rade na suradnji i pomirbiodreći, a za njihovo očuvanje i očuvanje Domovine spremni smo nimalo slučajno dati i svoje najvrijednije, svoje živote.
Udba„Slučajno" se dogodilo da nakon 2000. godine i povjesno poznate hrvatske slabosti, izdaje, dojučerašnji „slučajni" domoljubi poput Mesića, Manolića i sličnih pozivaju na detuđmanizaciju i europeizaciju hrvatske. Nimalo slučajno ti se likovi okreću prema svojim stvarnim „slučajnim" nalogodavcima i rastržuju sve što se prodati dade, a oni sami bivaju uposleni u korporacijama onih koji nisu željeli nastanak samostalne Hrvatske.
„Slučajnom" prodajom medija nimalo slučajnim neprijateljima Hrvatske i hrvatstva kao i hrvatskih banaka, nastavlja se tijek „slučajnog" specijalnog rata. Slučajnim stvaranjem Haaškog suda, „slučajnom" izdajom generala, „slučajnim" friziranjem dokaza i optužnica „slučajno" se radi na izjednačavanju žrtve i agresora. Slučajno Srbija dobiva legitimitet istraživanja ratnih zločina na svim prostorima bivše Juge u kojima je ta ista Srbija bila „slučajni" agresor, nimalo slučajno hrvatski se političari prodaju europskim nalogodavcima, pa kao slučajno bez volje hrvatske nacije prodaju izdvojeni gospodarski pojas odnosno hrvatski akvatorij i dobar dio teritorija.
Domovinski rat„Slučajno" se u udžbenicima ne nalaze najveće hrvatske bitke Domovinskog rata, slučajno na nacionalnoj televiziji gledamo nimalo slučajne srpske emisije i filmove, nimalo slučajno estradnjaci koji su na povodcu UDBA-e još od 70-ih rade na suradnji i pomirbi. „Slučajno" se skidaju pleteri s policijskih kapa, slučajno istospolci imaju veću medijsku pozornost od tradicionalnih hrvatskih vrijednosti. „Slučajno" dolaze na vlast lopovi, manipulatori i trgovci lažnim obećanjima, jer ih ti i takvi mediji forsiraju. Sve je to kao „slučajno"?!
Nimalo slučajno bih im rado stao na kraj jer su izrod hrvatskoga puka.

Nimalo slučajno reći ću im sljedeće: Osobno ću činiti sve da vi i vama slični nikada više niti slučajno ne dođete u priliku voditi ovu zemlju i ovaj napaćeni, izvarani hrvatski puk. Mi koji smo svojom krvlju nimalo slučajno natopili zemlju po kojoj vi gazite kao da nije vaša, koju ste degradirali u zemlju trećega svijeta. Vi niste zaslužili Hrvatom se zvat'.
Jer mi Hrvati ne vjerujemo u slučajnosti. Drugovi agnostici, bezbožnici, jugonostalgičari, kvazieuropejci i sekretari, mi vjerujemo u Boga, a on, ako niste znali da vas uputim, daje posljednju riječ na svačije djelo. Pomogao je da se riješimo tiranije vaših otaca, pomoći će nam da se riješimo i vaše.

„Nitko Hrvatsku ne može voljeti više od onih koji su spremni dati život za nju"
Mario Slaviček

Nema komentara:

Objavi komentar